'Stranger Things' seizoen 5 wordt groter dan de grootste films ter wereld

'Stranger Things' seizoen 5 wordt groots

Komend seizoen is veelbelovend maar de uitvoerend producent doet er nog een schepje bovenop.

Glenn Walsh, 13-09-2023 07:53

Het succesvolle Stranger Things van Netflix is een van die series die de grenzen van traditionele series hebben opgezocht. Volgens uitvoerend producent Shawn Levy wordt dat in seizoen vijf nog meer uitvergroot.
Flinke budgetten, prachtige productiewaarden en afleveringen met een lengte die sommige speelfilms nog voorbij gaan. Fans van Stranger Things kunnen in het komende seizoen nog meer spanning en spektakel verwachten.

Levy komt superlatieven tekort

In een interview weet Levy het allemaal nog even aan te dikken: "Het is niet mogelijk, kijkend naar seizoen vier, dat je niet nog meer gaat uitvergroten in schaal en diepte. Het is van geweldig grote cinematische proporties wat toevallig een tv-serie wordt genoemd."

Een aantal sterren uit de show bereiden zich alvast voor op hun afscheid. Acteurs Millie Bobby Brown en David Harbour, die in de serie respectievelijk de personages Eleven en Jim Hopper spelen, zeggen er een bitterzoet gevoel aan over te houden.

Filmen begint zo snel mogelijk

De producenten gaan direct beginnen met filmen op het moment dat de stakingen in Hollywood tot een eind komen. Als seizoen vijf zo groot wordt als beloofd, kan het gezien alle omstandigheden nog een tijdje duren voordat Stranger Things 5 in première gaat.Gelukkig kan je altijd nog alle vier seizoenen Stranger Things kijken op Netflix.
Lees meer over: Stranger Things, Shawn Levy, Millie Bobby Brown, David Harbour, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam