search
Eerste blik op Lucy Lane in CBS-serie 'Supergirl'
Series / Foto's

Eerste blik op Lucy Lane in CBS-serie 'Supergirl'

Jenna Dewan Tatum (de vrouw van Channing) speelt de rol in de serie.



CBS heeft via Entertainment Weekly de eerste officiƫle foto van actrice Jenna Dewan Tatum als Lucy Lane vrijgegeven. Lucy is het kleine zusjes van de Pulitzer Prize-winnende journalist Lois Lane in de nieuwe serie Supergirl. Je kunt de foto hierboven bekijken!

Lane;s vader is niemand minder dan generaal Sam Lane, een keiharde soldaat die het niet zo heeft op Superman. Sam Lane stond daarnaast aan het hoofd van Project 7734, een militair programma dat de Aarde moet beschermen tegen buitenaardse entiteiten. Dit programma zorgde er in de strips uiteindelijk voor dat Lucy Superwoman werd.

Melissa Benoist (Whiplash) speelt de hoofdrol in de superheldenserie. Daarnaast speelt Mehcad Brooks de rol van James Olsen en Laura Benanti de rol van Alura Zor-El, de Kryptoniaanse moeder van Supergirl. De pilot-aflevering van Supergirl (die op 26 oktober wordt uitgezonden) werd geschreven door Ali Adler (No Ordinary Family) en Greg Berlanti (Arrow, The Flash). Dit duo zal de serie samen met Sarach Schechter en Warner Bros. TV produceren.

Aanbevolen artikelen