De nieuwe update over de 'Harry Potter'-serie wekt geen vertrouwen bij kijkers

Enge update over de nieuwe 'Harry Potter'-serie

De nieuwe serie blijft de originele Harry Potter-fans keer op keer teleurstellen.

Adrienne Koolen, 16-09-2023 21:30

De meningen zijn heel erg verdeeld over de nieuwe Harry Potter-serie. Sommige fans vinden de serie een heel slecht idee, terwijl anderen hopen dat de serie het een en ander recht kan zetten. De nieuwe update wekt echter bij niemand veel vertrouwen op.
De nieuwe Harry Potter-serie is een reboot van het originele verhaal van J.K. Rowling. Niemand zat echt te wachten op een nieuwe verfilming, terwijl de films nog helemaal niet zo oud zijn. Toch komt deze er.

Bezorgde fans

Al vanaf het begin waren fans bezorgd om het bronmateriaal, aangezien veel series de laatste tijd hiervan afwijken. De meeste Potterheads zijn dan ook van mening dat de serie een vreselijk idee is.

Het enige lichtpuntje is misschien dat David Heyman, de producent van alle 8 de Harry Potter-films, de uitvoerend producent is van de serie. Hij gaf onlangs een korte update over de serie waar fans van schrokken.

Nog op het begin

Heyman liet weten dat ze "nog geen schrijver hebben ingehuurd". Dit klinkt redelijk verontrustend, aangezien de serie al aangekondigd was voor de stakingen.

Bekijk hieronder de officiële aankondiging van de nieuwe serie.





Lees meer over: Harry Potter, HBO, J K Rowling, Rowling, Jeff Sneider, Daniel Radcliffe, Max

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam