Wie is momenteel de meest vermogende 'Game of Thrones'-acteur? Het antwoord zal je compleet verrassen!

Welke acteurs werden rijk van 'Game of Thrones'?

Wie verdiende nu het meeste geld via acteurswerk in 'Game of Thrones'?

Bas de Kramer, 16-09-2023 20:15

Game of Thrones, de epische fantasyserie van HBO, blijft ook vier jaar nadat zij is afgelopen een icoon in de hedendaagse popcultuur. Met de komst van prequel House of the Dragon is de interesse in de door George R. R. Martin gecreëerde wereld nog altijd ongekend hoog.
Terwijl de wereld van Westeros zeer meedogenloos, duister en veelal onrechtvaardig is, hebben de acteurs die deze wereld tot leven brachten, kunnen genieten van roem en ook fortuin dankzij de serie.

Doorbraak

Voor sommigen betekende Game of Thrones hun grote doorbraak, terwijl anderen al bekende acteurs waren voordat de serie startte in 2011. Wie zijn er anno 2023 nu de rijkste sterren uit de serie?

5. Nikolaj Coster-Waldau - $16 miljoen
4. Sean Bean - $20 miljoen
3. Emilia Clarke - $20 miljoen
2. Jason Momoa - $25 miljoen
1. Peter Dinklage - $25 miljoen

De kleinste man heeft tegenwoordig dus het meeste geld!


Hodor

Het is overigens duidelijk dat alle acteurs het nodige hebben verdiend aan de serie, zelfs Kristian Nairn, die Hodor spelde staat voor een slordige $500.000 op de lijst.

Veel van de acteurs op deze lijst hebben hun fortuin niet alleen verdiend met Game of Thrones, maar ook met tal van andere projecten waaraan ze naar aanleiding van het succes van de serie hebben deelgenomen.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.


Lees meer over: nathalie emmanuel, game of thrones, missandei, hbo max, carice van houten, melissandre, emilia clarke, kit harrington, jon snow, sir davos, liam cunningham

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie