search
Kelsey Grammer is terug in de hilarische eerste officiële trailer voor 'Frasier'
Series / Nieuws

Kelsey Grammer is terug in de hilarische eerste officiële trailer voor 'Frasier'

Frasier Crane keert terug naar Boston voor nieuwe uitdagingen en relaties in de langverwachte revival-serie

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op donderdag heeft Paramount+ de eerste officiële trailer uitgebracht voor de nieuwe Frasier-serie.

Frasier Crane


Kelsey Grammer is terug als Frasier Crane. Dit zou eveneens de derde tv-serie worden waarin het iconische personage centraal staat.

Er zijn echter aanzienlijke verschillen in de ondersteunende cast, aangezien Frasier zijn leven in Seattle achter zich heeft gelaten en nu weer in Boston is gevestigd.

Nieuw hoofdstuk


Volgens Paramount+ opent Frasier Crane in de revival het volgende hoofdstuk van zijn leven terwijl hij "terugkeert naar Boston om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe relaties te smeden en oude dromen eindelijk te vervullen."

Nieuwe castleden zijn onder andere Jack Cutmore-Scott als Frasiers zoon, Freddy; Nicholas Lyndhurst als Frasiers oude studievriend Alan, die nu professor is; Toks Olagundoye als Olivia, collega van Alan en nieuwe vriend van Frasier; Anders Keith als David, Frasiers neef; en Jess Salguiero als Eve, de kamergenoot van Freddy.



Oude bekenden


Hoewel David Hyde Pierce niet verwacht wordt terug te keren als Niles Crane, zal het personage waarschijnlijk vaak ter sprake komen. De reboot kent dan ook veel verwijzingen naar de originele serie.

Zo is er bijvoorbeeld de naam van Frasiers nieuwe hangplek, een bar genaamd Mahoney's, als eerbetoon aan de inmiddels overleden John Mahoney, die de rol van Martin Crane vertolkte.

Ook zullen er enkele terugkerende sterren zijn voor gastoptredens, waaronder Bebe Neuwirth en Peri Gilpin als respectievelijk Dr. Lilith Sternin en Roz.

Recordhouder


Ondanks het succes van de show in het verleden heeft de Frasier-reboot jarenlang in de kast gelegen.

Frasier is recordhouder voor de meeste Emmy-winsten voor een komedieserie. Toch heeft het lang geduurd voordat de revival serieus vorm begon te krijgen bij Paramount+.

Langverwachte terugkeer


Frasier zal op donderdag 12 oktober met twee afleveringen van start gaan op Paramount+. In Nederland zullen de afleveringen te zien zijn op SkyShowTime.



Nieuwe afleveringen worden elke donderdag uitgebracht.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen