search
Nieuwe 'Frasier'-revival: eerste beelden Kelsey Grammer en crew onthuld door Paramount
Series / Nieuws

Nieuwe 'Frasier'-revival: eerste beelden Kelsey Grammer en crew onthuld door Paramount

Frasier heeft een nieuwe serie, een nieuwe cast, maar dezelfde alledaagse problemen.

Over een maand is het zo ver: na twintig jaar komt acteur Kelsey Grammer weer terug als de hilarische, en ietwat pretentieuze, psychiater Frasier Crane in Paramount's nieuwe serie Frasier.

De voormalig radio-psychiater krijgt een compleet verse start in zijn oude buurt in Boston. Het wordt een ontmoeting tussen mensen van weleer en compleet nieuwe personages in de serie waarin Frasier Crane een nieuw hoofdstuk inslaat.

Nieuwe gezichten


Het was al eerder bekend dat de vertrouwde gezichten uit Frasier (1993 - 2004) over het algemeen niet terug te zien zullen zijn. Vooral Frasier's vader Martin Crane komt niet meer terug, daar acteur John Mahoney in 2018 kwam te overlijden.

Er wordt wel een hele lading nieuwe personages toegevoegd, waaronder de zoon van Frasier. Hij wordt in de revival gespeeld door acteur Jack Cutmore-Scott. In de oorspronkelijke reeks werd hij nog gespeeld door acteur Trevor Einhorn.

Frasier in een nieuw jasje


Makers van de revival Joe Cristalli en Chris Harris wilden vooral de relatie tussen Frasier en zijn zoon benadrukken. Waar Frasier en zijn broer Niles zich hebben toegelegd op de psychologische wetenschappen, heeft zoon Freddy zich toegelegd op het werk als brandweerman.

Bekijk op instagram



Vanaf 12 oktober komt de revival van Frasier uit op Paramount+. Hoogstwaarschijnlijk wordt deze in Nederland op SkyShowtime online gezet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen