search
Ontdek nu deze twee HBO-series op Netflix: indrukwekkend en fascinerend
Series / Nieuws

Ontdek nu deze twee HBO-series op Netflix: indrukwekkend en fascinerend

Het is niet de eerste keer dat Netflix titels van tv-reus HBO overneemt.

Streamingdienst Netflix heeft na een aantal jaren de streamingmarkt te domineren een aardige catalogus aan Originals uitgebracht. Maar dat blijkt niet genoeg, nu Band of Brothers en The Pacific ook te kijken zijn.

De twee series zijn natuurlijk twee enorm grote titels van televisienetwerk HBO. Zij staan al jaren bekend om het produceren van grote kwaliteitsseries als The Sopranos, The Wire en Game of Thrones.

Horror en heldendaden


Beide series verkennen de verschrikkelijke gebeurtenissen en heldendaden van Amerikaanse soldaten die actief waren in de Tweede Wereldoorlog. The Pacific volgde een divisie van de Amerikaanse marine die streden in de regio van de stille oceaan.

Band of Brothers volgt de eenheid 'Easy Company' gedurende verschillende momenten in de oorlog, van het oefenen in de parachutisten-bootcamp, tot de verschrikkelijke ontdekking van een concentratiekamp.

Lijnen vervagen


Het is overigens niet de eerste keer dat Netflix met een HBO-titel verschijnt. Een aantal maanden geleden was de serie Ballers, met Dwayne 'The Rock' Johnson in de hoofdrol, al te kijken op de streamingdienst.



Wellicht zullen er in de toekomst nog meer HBO-titels op Netflix verschijnen. Kijk nu Band of Brothers en The Pacific op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen