search
De misdaad stopt niet: tweede seizoen van Netflix’s spannende True Crime-serie bevestigd
Series / Nieuws

De misdaad stopt niet: tweede seizoen van Netflix’s spannende True Crime-serie bevestigd

Kijkers krijgen blijkbaar niet genoeg van True Crime, dus zat er voor Netflix maar één ding op.

Goed nieuws voor fans van Missing: Dead or Alive?: Netflix kondigt officieel aan dat er een tweede seizoen van de spannende misdaadserie komt. De True Crime-serie krijgt weer een heleboel nieuwe zaken.

Tegenwoordig hoor je steeds vaker dat producenten met meer True Crime-titels komen. Toen Missing: Dead or Alive? eerder dit jaar uitkwam belandde het gelijk in de top 10 van meest bekeken series op Netflix.

Mysterieuze zaken in South Carolina


De spannende miniserie Missing: Dead or Alive? volgt agenten van een lokaal politiebureau als ze dringend op zoek zijn naar personen die onder problematische en mysterieuze omstandigheden verdwijnen.

De afleveringen hebben uiteenlopende zaken. Zo werd bijvoorbeeld in de eerste aflevering een veteraan uit de Irakoorlog ondervraagd nadat er verdachte details over hem werden gevonden in zijn moeders huis, die kort daarvoor verdween.

Handig omzeilen van stakingen


In het tweede seizoen zullen er weer vier afleveringen volgen die later dit jaar in South Carolina opgenomen worden. Het Britse productiehuis Blast! Films neemt de productie op zich, zo ondervindt Netflix geen last van de stakingen in Hollywood.



Kijk alle afleveringen van Missing: Dead or Alive? op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij naar seizoen 2 van Missing: Dead or Alive kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen