Fans casten legendarische actrice voor nieuw seizoen 'One Piece' van Netflix

'One Piece'-fans willen deze ster in 2e seizoen

Er is zelfs voor de Oscar-winnende actrice al een specifieke rol in gedachte.

Glenn Walsh, 18-09-2023 06:37

Na het succes van het eerste seizoen van Netflix's One Piece wordt er al druk gespeculeerd over het tweede seizoen. Als het aan de fans ligt krijgt actrice Jamie Lee Curtis een prominente rol.
De meeste mensen zullen de Oscar-winnende Curtis waarschijnlijk het best kennen van haar rol als Laurie Strode in de reeks horrorfilms van Halloween, of als Wanda in de hilarische film A Fish Called Wanda.

Curtis zegt geen nee

Vooral op social media groeit de wens dat Curtis de rol van Dr. Kureha zou moeten krijgen. Fans laten hun enthousiasme blijken en geloven dat Curtis de levendige persoonlijkheid van Dr. Kureha het best kan vertolken.

Curtis blijkt overigens zelf ook geen onbekende van One Piece. In een interview geeft ze aan dat ze ook geregeld kijker is geweest van de anime en hint op het personage van Dr. Kureha. Op de vraag of ze de rol wil spelen zegt ze geen nee.

Nu nog Netflix meekrijgen

Mocht Curtis inderdaad de rol aangeboden krijgen van Dr. Kureha zal dat een flinke verandering zijn voor Netflix, die voornamelijk jong talent van diverse afkomst wil laten debuteren in hun Originals. Echter gezien het succes zal er ook vast plek zijn voor grote Hollywoodsterren.Kijk nu alle afleveringen van One Piece op Netflix.

Lees meer over: One Piece, Jamie Lee Curtis, Halloween, A Fish Called Wanda, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam