search
Fans casten legendarische actrice voor nieuw seizoen 'One Piece' van Netflix
Series / Nieuws

Fans casten legendarische actrice voor nieuw seizoen 'One Piece' van Netflix

Er is zelfs voor de Oscar-winnende actrice al een specifieke rol in gedachte.

Na het succes van het eerste seizoen van Netflix's One Piece wordt er al druk gespeculeerd over het tweede seizoen. Als het aan de fans ligt krijgt actrice Jamie Lee Curtis een prominente rol.

De meeste mensen zullen de Oscar-winnende Curtis waarschijnlijk het best kennen van haar rol als Laurie Strode in de reeks horrorfilms van Halloween, of als Wanda in de hilarische film A Fish Called Wanda.

Curtis zegt geen nee


Vooral op social media groeit de wens dat Curtis de rol van Dr. Kureha zou moeten krijgen. Fans laten hun enthousiasme blijken en geloven dat Curtis de levendige persoonlijkheid van Dr. Kureha het best kan vertolken.

Curtis blijkt overigens zelf ook geen onbekende van One Piece. In een interview geeft ze aan dat ze ook geregeld kijker is geweest van de anime en hint op het personage van Dr. Kureha. Op de vraag of ze de rol wil spelen zegt ze geen nee.

Nu nog Netflix meekrijgen


Mocht Curtis inderdaad de rol aangeboden krijgen van Dr. Kureha zal dat een flinke verandering zijn voor Netflix, die voornamelijk jong talent van diverse afkomst wil laten debuteren in hun Originals. Echter gezien het succes zal er ook vast plek zijn voor grote Hollywoodsterren.Kijk nu alle afleveringen van One Piece op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen