search
Waarom 'Raj' uit 'The Big Bang Theory' zo bang voor vrouwen was dat hij niet met ze durfde te praten
Series / Featured

Waarom 'Raj' uit 'The Big Bang Theory' zo bang voor vrouwen was dat hij niet met ze durfde te praten

'Raj' is éé'n van de meest bijzondere personages in 'The Big Bang Theory'.

Rajesh Koothrappali, of beter gezegd: Raj is één van de bijzondere personages uit de hitserie The Big Bang Theory. Wij nemen je nog eens mee in zijn eigenaardigheden.


Raj is afkomstig uit India en lijdt aan selectief mutisme, wat betekent dat hij niet in staat is om met vrouwen te spreken, vooral wanneer ze te dicht in de buurt zijn. Zijn angst om met vrouwen te praten is zo intens dat hij alleen in staat is om met hen te communiceren na het nuttigen van alcohol. Dit leidt tot de nodige komische situaties in de serie.

Baan


Raj is een astrofysicus die bij Caltech werkt. Gedurende de serie loopt zijn onderzoek vast en gaat hij steeds meer samenwerken met Sheldon. Raj komt uit een welgestelde familie en onderhoudt via de webcam contact met zijn ouders in India. Hij heeft drie broers en twee zussen, waaronder zijn jongste zus Priya, die ook een bijrol heeft in de serie.

Tegen het einde van seizoen 6 lukt het hem eindelijk zonder alcohol met vrouwen te praten, wat een belangrijk persoonlijk groeimoment voor hem is.

Romantiek


Gedurende de serie heeft Raj dan ook verschillende romantische relaties en is hij zelfs verloofd geweest. Zijn keuze om zijn vriend Howard te steunen in plaats van met zijn partner mee te verhuizen voor haar werk zorgt ervoor dat hij aan het einde van de serie toch vrijgezel blijft.

Raj is dus een bijzondere snuiter waar wij tijdens het kijken van de serie erg van genoten hebben. Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen