search

Ons nieuws van maandag 18 september 2023

Langverwachte nieuwe Netflix-serie is de perfecte opvolger van 'Succession'
Series / Nieuws

Langverwachte nieuwe Netflix-serie is de perfecte opvolger van 'Succession'

Netflix' nieuwste serie lijkt op 'Succession' van de concurrent, maar op een aparte manier

Mike Flanagans The Fall of the House of Usher is vanaf volgende maand te zien. Flanagan heeft verschillende horrorverhalen van Edgar Allan Poe bewerkt tot een verhaal over de corrupte familie Usher met als hoofd vader Roderick (Bruce Greenwood).

Dit lijkt sterk op Succession waar Logan Roy (Brian Cox) als hoofd van Waystar Royco met harde hand de scepter zwaait. Roderick bevindt zich in een vergelijkbare positie als hoofd van Usher Pharmaceuticals.

Familie-intrige en horror


Voor liefhebbers van verknipte familieverhoudingen is de serie dus een perfecte vervanger van Succession. Net zoals de Roys ten onder gingen laat The Fall of the House of Usher de ondergang van Rodericks familie zien. Hij heeft meerdere kinderen die plotseling, een voor een, overlijden.

Doordat het hier een ander genre betreft zien we naast de familie-intrige ook de nodige bovennatuurlijke elementen. Wanneer je echter naar het grote geheel kijkt dan zijn de overeenkomsten duidelijk. Roderick is een arrogante miljonair die zich onaantastbaar waant terwijl alles wat hij heeft langzaam maar zeker verwoest wordt. Fans van Succession zullen in deze nieuwe serie zeker vertrouwde elementen terugzien.

The Fall of the House of Usher kun je vanaf 12 oktober streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zag niemand aankomen in 'The Big Bang Theory': Sheldon bewees iedereen ongelijk
Series / Nieuws

Dit zag niemand aankomen in 'The Big Bang Theory': Sheldon bewees iedereen ongelijk

Niemand had deze acties aan zien komen van Sheldon in The Big Bang Theory.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ondertussen zijn we zo gewend aan Sheldons meer aparte aanpak van het leven, dat het helemaal niet meer opvalt. Iedereen wist dat het personage heel erg egoïstisch kon zijn, maar toch heeft de serie ons op enkele momenten ongelijk bewezen.

Geld aanbieden aan Penny


In seizoen 2, aflevering 14 zat Penny in zware financiële problemen. Sheldon besloot haar te helpen, maar hij besloot geen ingewikkelde leningsoverkeenkomst samen te stellen.

Hij zei simpelweg tegen Penny dat ze hem terug kon betalen wanneer het lukte.



Howard troosten op een moeilijk moment


Seizoen 8, aflevering 15 was de meest trieste aflevering van de serie. Howard ontdekt namelijk dat zijn moeder was overleden, maar het waren Sheldons woorden die hem het meest hielpen:

"Toen mijn vader stierf had ik geen vrienden die me konden helpen. Dat heb jij wel".

Leonard niet aangeven bij de politie


In seizoen 3, aflevering 12 vertelde Leonard aan Penny hoe hij en Sheldon elkaar hadden ontmoet. Fans kwamen er echter achter dat Leonard wetenschappelijke geheimen aan een Russische spion gaf en ervoor zorgde dat de lift ontplofte.

Sheldon heeft toen niet alleen Leonards leven gered, maar hij heeft hem ook niet aangegeven bij de politie.

Bekijk hieronder de beste momenten van Sheldon en stream The Big Bang Theory op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Loeispannende thrillerserie over terroristische aanslag in Amsterdam zegeviert op Netflix
Series / Nieuws

Loeispannende thrillerserie over terroristische aanslag in Amsterdam zegeviert op Netflix

'Het Gouden Uur' is een serie die momenteel echt uitstekend wordt bekeken op Netflix.

[b]Het Gouden Uur was eerder al te zien op NPO en is inmiddels te zien op Netflix. De Nederlandse thrillerserie is een hit op Netflix en behoort tot de 10 meest bekeken series van de streamingdienst op dit moment.

De serie volgt onder andere rechercheur Mardik (gespeeld door Nasrdin Dchar). Mardik is als kind opgegroeid in Afghanistan en uiteindelijk is hij gevlucht naar Nederland. Hij werkt bij de Nederlandse politie en neemt na een terroristische aanslag in Amsterdam het heft in eigen hand.

AIVD


Mardik komt hierdoor in het vizier van de AIVD en AIVD-agente Joelle (gespeeld door Ellen Parren). De AIVD gaat Mardik steeds meer als verdachte beschouwen en gezien de bijzondere keuzes die Mardik maakt, is dat ook niet zo heel gek,

Het Gouden Uur is een spannende serie, die door velen gebingewatched zal worden. Er gebeurt veel en er zijn de nodige plotwendingen die het verhaal erg interessant maken om te blijven volgen.

Kijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe loopt de dramatische laatste aflevering van 'The A-Team' eigenlijk af?
Series / Featured

Hoe loopt de dramatische laatste aflevering van 'The A-Team' eigenlijk af?

Wat gebeurt er eigenlijk in de allerlaatste aflevering van 'The A-Team'?

Hebben jullie eigenlijk enig idee hoe The A-Team nu eigenlijk eindigde? De iconische tv-serie uit de jaren '80 draait om vier voormalige soldaten die onterecht beschuldigd worden van een misdaad die ze niet hebben gepleegd en tijdens hun vlucht anderen helpen die in nood verkeren.

Er is wat onduidelijk over wat nu eigenlijk precies de laatste aflevering is. Hoewel "Without Reservations" de laatste aflevering was die werd uitgezonden, blijkt het dat 'The Grey Team' de laatste aflevering is. Het kabelnetwerk blijkt de afleveringen in de verkeerde volgorde te hebben uitgezonden.

Fini


Dit kun je tevens afleiden uit het feit dat Murdock een T-shirt draagt waarop 'Fini' staat in 'The Grey Team' en één met 'Almost Fini' in "Without Reservations". Aan het einde van 'The Grey Team' is het team met elkaar in gesprek en bespreken zij wat zij zouden doen als ze daadwerkelijk vrij zouden worden en hun contract met Stockwell zou stoppen.

De serie eindigt met Hannibal Smith's iconische uitspraak: "I love it when a plan comes together."

Bekijk op instagram








Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een van de beste series van 2023 staat nu op Netflix: "kippenvelmomenten"
Series / Featured

Een van de beste series van 2023 staat nu op Netflix: "kippenvelmomenten"

De Duitse miniserie Liebes Kind op Netflix is een serie om direct te gaan kijken!

De afgelopen jaren verschenen er heel wat kleinere producties op Netflix die zeker de moeite waard zijn. Dit jaar lijkt de Duitse miniserie Liebes Kind een van de grootste verrassingen te zijn.

De serie Liebes Kind komt van bedenkers Isabel Kleefeld en Julian Pörksen en je ziet rollen van Kim Riedle, Naila Schuberth en Julika Jenkins. Sinds 7 september staat de serie op Netflix.

Liebes Kind


De Netflix Original is ook bekend onder de titel Dear Child en het verhaal geeft een beeld op de mensheid die we eigenlijk niet graag zien. De serie is namelijk gebaseerd op een roman van de Duitse schrijver Romy Hausmann die zijn verhaal weer baseerde op twee gruwelijke ontvoeringszaken uit Oostenrijk.

De serie is ondertussen veel besproken in de Nederlandse media en bij het koffiezetautomaat, en dat is niet geheel gek gezien het spannende verhaal. Op Rotten Tomatoes is er nog geen Tomatometer-score, maar de publieksscore staat op een prima 85 procent. De IMDb noteert een 7,4/10.

"Kippenvelmomenten"


FilmTotaal-recensent Naomi Klees zag de serie en kwam tot drie sterren. Ook zij weet dat de serie behoorlijk populair is: "Menig platform bestempelt deze miniserie als beste in haar genre, met alle lof voor de acteerprestaties en perfect uitgekiende kippenvelmomenten."



Klees bleek dus iets minder onder de indruk, aangezien de serie volgens haar "niet met kop en schouders boven andere misdaadseries uitsteekt, maar wel dermate intrigerend is dat je onbewust hardop gaat speculeren over de volgende wending in het verhaal."

Zes afleveringen


Wil je de miniserie met zes afleveringen graag zien, dan vind je deze nu hier op Netflix en op dit moment weet deze ook indruk te maken in de Netflix Top 10.



In Dear Child zien we hoe een mysterieuze vrouw ontsnapt uit haar schrijnende gevangenschap. Vervolgens leidt ze onderzoekers naar de duistere waarheid achter een onopgeloste verdwijning 13 jaar eerder.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De opvolger van 'La Casa de Papel' komt eraan op Netflix
Series / Nieuws

De opvolger van 'La Casa de Papel' komt eraan op Netflix

De prequel van 'La Case de Papel' zal nog dit jaar te zien zijn op Netflix

Eindelijk zijn daar dan de eerste beelden van Berlin, de spin-off van de absolute hitserie La Casa de Papel, ook is de releasedatum bekendgemaakt.

Goed nieuws dus voor La Casa de Papel-fans! Eind dit jaar, op 29 december, start Berlin op Netflix.

Prequel


Fans zinspeelden al heel lang op een spin-off die er nu dus echt gaat komen. De serie is een prequel die het leven van Andrés de Fonollosa, beter bekend als 'Berlin', gespeeld door Pedro Alonso nader uit de doeken doet.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Berlin een beperkte rol zou spelen in La Casa de Papel maar het personage werd een favoriet bij de fans. Berlin's aanhoudende populariteit leidde ertoe dat er na zijn overlijden aan het einde van seizoen twee in latere seizoenen via flashback alsnog aandacht aan hem werd besteed.

In de serie zullen naast Berlin ook Lisboa en Sierra weer te zien zijn. Kijk hieronder de eerste trailer:
hier de eerste trailer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Miseducation'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Miseducation'

Zuid-Afrikaanse serie weet te balanceren tussen humor en serieuze onderwerpen.

Regie: Catharine Cooke, Thema Mfebe, Lwasi Mvusi, e.a. | Cast: Buntu Petse (Mbali Hadebe), Lunga Shabalala (Sivu Levine), Baby Cele (Brenda Hadebe), Prev Ready (Jay), Mpho Sebeng (Cesar), e.a. | Afleveringen: 6 | Speelduur: 33-42 minuten | Jaar: 2023

Het Zuid-Afrikaanse Miseducation is een typische universiteitskomedie vol onderbroekenlol en voor de hand liggende grappen. Maar wel een waarin serieuze onderwerpen aan bod komen, zoals racisme, seksueel geweld en heftige ontgroeningen. Desondanks blijft de serie vooral entertainment, ondanks de interessante gesprekken, met als hoofdpersonage een opvallende verschijning waar menig influencer een puntje aan kan zuigen.

Het verhaal begint vlot, wat vaak het geval is bij Afrikaans drama. Heel snel zien we de rijke Mbali alles kwijtraken wat zij en haar volgers op sociale media liefhebben. Als ze tranen met tuiten huilt omdat haar bezittingen vanwege de criminele activiteiten van haar moeder in beslag worden genomen kunnen we nog niet echt met haar meeleven, want tot nu toe is ze niet echt aardig geweest. Maar Mbali weet de kijker voor zich te winnen met humor.

Ook is Mbali een knappe verschijning die voldoet aan alle eisen van het niet-Westerse schoonheidsideaal, met sprekende ogen en extravagante outfits. Het vlotte tempo zorgt ervoor dat de serie geen moment saai wordt. Er komen volop personages voorbij, waarvan het merendeel bedoeld is voor de komische noot, maar niet zoveel dat de kijker de draad kwijtraakt. Miseducation is een goed te volgen serie die trouw blijft aan zijn thema's en onderwerpen, maar ook doorspekt is met flauwe humor.

Tussen de grappen door komen ook interessante onderwerpen voorbij, die je in eerste instantie niet zou verwachten in een serie met een vrij oppervlakkig concept. En niet als sporadische, verhaalonderbrekende momenten, maar een geheel vormend met de gebeurtenissen, zonder daarbij af te doen aan de humor. Zo wordt stilgestaan bij de trend dat het aantal volgers dat iemand op sociale media heeft eerder tot werk leidt dan een opleiding.

Een knappe sporter om Mbali verliefd op te laten worden kan natuurlijk niet ontbreken op de universiteit. Al gauw is het plan gesmeed om het hart van deze Sivu te veroveren, niet in het minst om haar sociale status te repareren. Maar Mbali slaat behoorlijk door in haar pogingen Sivu voor zich te winnen, wat helaas afdoet aan haar innemendheid.

Mbali kan niet alleen overleven op haar mooie ogen en grappen. Als ze er tegen het einde van de serie een potje van maakt, is het moeilijk nog interesse voor haar op te brengen. En wat lot dat lot precies inhoudt is onduidelijk, want het seizoen eindigt met een aantal flinke cliffhangers, voor meerdere personages. Kijkers warm willen maken voor een volgend seizoen is een begrijpelijke behoefte, maar het verhaal voelt hierdoor onafgemaakt.

Of het lichte entertainment dat Miseducation in haar eerste seizoen biedt genoeg is om de kijker zover te krijgen dat die ook seizoen twee wil zien, is moeilijk te zeggen. Het is in ieder geval onderhoudend genoeg voor een avondje bingen, wat met slechts zes niet al te lange afleveringen goed te doen is. Als seizoen twee dezelfde vaart en humor bevat, is er geen reden om niet te kijken hoe het met Mbali afloopt.

★★★☆☆

Miseducation is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grappige 'Our Flag Means Death' seizoen 2 trailer!
Series / Nieuws

Grappige 'Our Flag Means Death' seizoen 2 trailer!

De komedieserie Our Flag Means Death keert volgende maand terug; check hier de eerste trailer!

Fans hebben er meer dan een jaar op moeten wachten, maar volgende maand is het eindelijk zover: dan verschijnt Our Flag Means Death seizoen 2 op HBO Max.

HBO Max heeft een gloednieuwe trailer voor Our Flag Means Death seizoen 2 uitgebracht, waarin wordt gehint naar conflict tussen Stede en Blackbeard, de twee hoofdpersonages van de serie.

Our Flag Means Death seizoen 2 trailer


Het tweede seizoen betekent de terugkeer van Rhys Darby (Stede), Taika Waititi (Blackbeard), Matthew Maher (Black Peter), Samba Schuttle (Roach), Samson Kayo (Oluwande), Kristian Nairn (Wee John), Vico Ortiz (Jim), Joel Fry (Frenchie), Leslie Jones (Spanish Jackie) en Ewen Bremner (Nathaniel Buttons).

Naast deze terugkerende sterren zal ook Minnie Driver in de serie verschijnen met een gastrol als de Ierse piraat Anne Bonny. Ruibo Qian sluit zich ook bij de cast aan als "the mysterious merchant Susan."

Our Flag Means Death is nu te zien op HBO Max. Het tweede seizoen gaat op 5 oktober van start.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tim Burton hint naar betrokkenheid bij 'Wednesday' seizoen 2
Series / Nieuws

Tim Burton hint naar betrokkenheid bij 'Wednesday' seizoen 2

De bekende horrorregisseur Tim Burton laat weten in hoeverre hij betrokken is bij Wednesday seizoen 2.

Dat het tweede seizoen van Wednesday in productie is, wisten we al langer. Maar wat nog niet duidelijk was, is in hoeverre de bekende horrorregisseur bij de serie betrokken is.

Burton, die vier van de acht afleveringen regisseerde van het eerste seizoen, is ook bij de ontwikkeling van het tweede seizoen weer betrokken. Productie ligt momenteel echter stil, vanwege de gaande stakingen in Hollywood.

Burton over Wednesday


In een recent interview gaf Burton ons een update over Wednesday seizoen 2, waar we mede dankzij de staking nog weinig over weten.

"Ik heb mentaal dingen in de wacht gezet totdat alle stakingen voorbij zijn. Ik kan dingen bewerken en doen die ik kan doen, maar totdat het werk voortgezet wordt, kan ik niet heel veel doen. Maar ja, ik zal op de een of andere manier betrokken zijn. Ik weet het niet helemaal zeker, omdat alles op dit moment is gestopt."



Wednesday seizoen 2


Plotdetails over Wednesday seizoen 2 moeten nog onthuld worden. De showrunners - Alfred Gough en Miles Millar - hebben er echter wel al naar gehint dat ze plannen hebben voor de lange termijn, wat Wednesday betreft.

Wednesday is nu te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is hoe Marvel stiekem een plotgat uit 'Ms. Marvel' fixte
Series / Nieuws

Dit is hoe Marvel stiekem een plotgat uit 'Ms. Marvel' fixte

Vorig jaar was er een behoorlijk foutje te vinden in de miniserie.

Eerder dit jaar bracht Marvel Guardians of the Galaxy 3 uit. De film was alweer het 32e deel in het MCU, een enorm aantal dat ook nog eens aangevuld wordt met meerdere series.

Het MCU telt dus talloze personages en verhaallijnen die door elkaar slingeren. Dat is natuurlijk een situatie waarin er gemakkelijk een plotgat kan ontstaan. Dat is ook precies wat er vorig jaar gebeurde in de serie Ms. Marvel.

Ms. Marvel


Het hoofdpersonage van die serie gaat als Avengers-fan naar een conventie. Daar zijn bezoekers verkleed als de verschillende Guardians of the Galaxy. Dat was eigenlijk onmogelijk, want officieel waren de Guardians ruimte-avonturiers en helemaal niet bekend op aarde.

In Ms. Marvel wordt echter ook gezegd dat Scott Lang (Ant-Man) te gast was bij een podcast. Zou hij daar dan dingen onthuld hebben over de Guardians?

Ant-Man


In Ant-Man & The Wasp: Quantumania wordt door Scott Langs biografie duidelijk dat hij nooit dieper inging op de Guardians. Het is dus duidelijk dat fans het plotgat maar moeten zien als een klein foutje, en niet als officieel onderdeel van het MCU.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat betekent het merkwaardige "Nanu Nanu" in 'The Walking Dead: Daryl Dixon'?
Series / Nieuws

Wat betekent het merkwaardige "Nanu Nanu" in 'The Walking Dead: Daryl Dixon'?

Deze zin uit de jaren 70 krijgt een hele andere betekenis in de nieuwe TWD: Daryl Dixon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel The Walking Dead: Daryl Dixon heel erg op The Walking Dead lijkt, pakt de serie het allemaal net wat anders aan. Zo ook de verwijzingen en symbolen. Want wat betekent ‘nanu nanu’ nu eigenlijk?

In aflevering 2 van de The Walking Dead-spinoff kwamen Daryl Dixon en zijn nieuwe reisgenoten een groep Franse kinderen tegen die hun zieke leraar probeerden te helpen. Helaas overleed de docent, maar de woorden die de kinderen bij de begrafenis zeiden, bleven bij iedereen hangen.

De onbekende uitdrukking


Tijdens de begrafenis zeiden de kinderen namelijk "Nanu Nanu". Dit is een uitdrukking uit de popcultuur van de jaren 70, maar wat doet deze in The Walking Dead?



De uitdrukking verwijst naar een eerder moment in diezelfde aflevering, namelijk toen Daryl Dixon de kinderen een kamer binnenbracht en hen een oude sitcom liet kijken.

Mork & Mindy


De serie bleek Mork & Mindy te zijn: een serie over de excentrieke alien Mork die een appartement deelde met een vrouw.

In deze serie zei Mork altijd "Nanu Nanu" en de kinderen hebben deze zin overgenomen.

Bekijk hieronder de trailer en stream The Walking Dead op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 9 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'Sex Education'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 9 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'Sex Education'

Deze week heeft Netflix een mengelmoes van allerlei nieuwe series om te streamen.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Murdaugh Murders: A Southern Scandal (seizoen 2)



Verschijnt op: Woensdag 20 september
Genre: Documentaire / Misdaad
Kijk op: Netflix

Synopsis: Schokkende tragedies verwoesten een hechte gemeenschap in South Carolina en onthullen de gruwelijke geheimen van haar machtigste familie.





Sex Education (seizoen 4)



Verschijnt op: Donderdag 21 september
Genre: Komedie / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Zijn moeder is therapeute, dus heeft de onzekere Otis alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.





Love is Blind (seizoen 5)



Verschijnt op: Vrijdag 22 september
Genre: Reality-TV / Romantiek
Kijk op: Netflix

Synopsis: Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

18 september: My Little Pony: Make Your Mark (seizoen 5) - Animatie / Avontuur / Komedie - Welkom terug in Equestria, een plek vol ponymagie. Met de vrienden Zipp, Sunny, Izzy, Pipp en Hitch heeft elke dag een nieuw avontuur in petto!

20 & 21 september: Destined with You (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Drama / Romantiek - Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance.

20 september: My Happy Marriage (seizoen 1 - aflevering 12) - Animatie / Drama / Fantasie - Miyo's neerbuigende familie ziet haar niet staan, maar samen met haar machtige aanstaande man komen haar ware zelf en verborgen krachten langzaam naar boven.

21 september: Scissor Seven (seizoen 4) - Animatie / Actie / Avontuur - Een klungelige, met scharen zwaaiende kapper – annex huurmoordenaar met geheugenverlies – komt per ongeluk midden in een machtsstrijd tussen vijandige groeperingen terecht.

21 september: Kengan Ashura (seizoen 2) - Animatie / Actie / Sport - Ohma Tokita treedt een verborgen wereld binnen waar zakelijke disputen opgelost worden via gladiatorgevechten. Geld is niet meer belangrijk. Hij wil alleen nog vechten, en winnen.

23 & 24 september: Behind Your Touch (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Komedie / Misdaad / Drama - Een paranormaal begaafde dierenarts en een rechercheur slaan de handen ineen, maar hun vaardigheden worden op de proef gesteld tijdens een mysterie met een seriemoordenaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans casten legendarische actrice voor nieuw seizoen 'One Piece' van Netflix
Series / Nieuws

Fans casten legendarische actrice voor nieuw seizoen 'One Piece' van Netflix

Er is zelfs voor de Oscar-winnende actrice al een specifieke rol in gedachte.

Na het succes van het eerste seizoen van Netflix's One Piece wordt er al druk gespeculeerd over het tweede seizoen. Als het aan de fans ligt krijgt actrice Jamie Lee Curtis een prominente rol.

De meeste mensen zullen de Oscar-winnende Curtis waarschijnlijk het best kennen van haar rol als Laurie Strode in de reeks horrorfilms van Halloween, of als Wanda in de hilarische film A Fish Called Wanda.

Curtis zegt geen nee


Vooral op social media groeit de wens dat Curtis de rol van Dr. Kureha zou moeten krijgen. Fans laten hun enthousiasme blijken en geloven dat Curtis de levendige persoonlijkheid van Dr. Kureha het best kan vertolken.

Curtis blijkt overigens zelf ook geen onbekende van One Piece. In een interview geeft ze aan dat ze ook geregeld kijker is geweest van de anime en hint op het personage van Dr. Kureha. Op de vraag of ze de rol wil spelen zegt ze geen nee.

Nu nog Netflix meekrijgen


Mocht Curtis inderdaad de rol aangeboden krijgen van Dr. Kureha zal dat een flinke verandering zijn voor Netflix, die voornamelijk jong talent van diverse afkomst wil laten debuteren in hun Originals. Echter gezien het succes zal er ook vast plek zijn voor grote Hollywoodsterren.



Kijk nu alle afleveringen van One Piece op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.