'One Piece': Hoeveel seizoenen kunnen we verwachten op Netflix?

Zoveel seizoenen 'One Piece' komen er

De producenten kunnen natuurlijk gebruik maken van enorm veel bronmateriaal.

Glenn Walsh, 14-09-2023 14:32

De Netflix-serie One Piece is een van de grootste hits voor de streamingdienst geworden. Niks is nog officieel, maar de producenten lopen alvast vooruit op hoeveel seizoenen ze voor ogen zien.
One Piece is een real-life bewerking van Eiichiro Oda's manga- en anime-verhalen, die al sinds 1997 gemaakt worden. Er zijn dus meer dan genoeg verhalen om de Netflix-serie voor meerdere seizoenen in te vullen.

Nu lukt het wel

Met het succes van One Piece kan, na de mislukkingen van anime-bewerkingen als Death Note en Cowboy Bebop, eindelijk gesteld worden dat een real-life bewerking van anime dus wel lukt.

Producenten Marty Adelstein en Becky Clements vertellen in een interview dat ze met showrunner Matt Owens een gesprek hebben gehad over hoe lang de show door kan gaan. Het lijkt er op dat het niet met twee seizoenen ophoudt.

Enorm veel bronmateriaal

Adelstein en Clements vertellen: "We zitten boven de 1.080 hoofdstukken op het moment in de manga. Ik denk, als we zes seizoenen zouden doen, zouden we nog niet eens op de helft zitten van de manga-hoofdstukken. Het kan echt eindeloos doorgaan."


Voorlopig valt er nog genoeg One Piece te verwachten dus. Kijk alle afleveringen op Netflix.
Lees meer over: One Piece, Eiichiro Oda, Death Note, Cowboy Bebop, Marty Adelstein, Becky Clements, Matt Owens, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam