search
'One Piece': Hoeveel seizoenen kunnen we verwachten op Netflix?
Series / Nieuws

'One Piece': Hoeveel seizoenen kunnen we verwachten op Netflix?

De producenten kunnen natuurlijk gebruik maken van enorm veel bronmateriaal.

De Netflix-serie One Piece is een van de grootste hits voor de streamingdienst geworden. Niks is nog officieel, maar de producenten lopen alvast vooruit op hoeveel seizoenen ze voor ogen zien.

One Piece is een real-life bewerking van Eiichiro Oda's manga- en anime-verhalen, die al sinds 1997 gemaakt worden. Er zijn dus meer dan genoeg verhalen om de Netflix-serie voor meerdere seizoenen in te vullen.

Nu lukt het wel


Met het succes van One Piece kan, na de mislukkingen van anime-bewerkingen als Death Note en Cowboy Bebop, eindelijk gesteld worden dat een real-life bewerking van anime dus wel lukt.

Producenten Marty Adelstein en Becky Clements vertellen in een interview dat ze met showrunner Matt Owens een gesprek hebben gehad over hoe lang de show door kan gaan. Het lijkt er op dat het niet met twee seizoenen ophoudt.

Enorm veel bronmateriaal


Adelstein en Clements vertellen: "We zitten boven de 1.080 hoofdstukken op het moment in de manga. Ik denk, als we zes seizoenen zouden doen, zouden we nog niet eens op de helft zitten van de manga-hoofdstukken. Het kan echt eindeloos doorgaan."



Voorlopig valt er nog genoeg One Piece te verwachten dus. Kijk alle afleveringen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen