Tim Burton hint naar betrokkenheid bij 'Wednesday' seizoen 2

Tim Burton hint naar 'Wednesday' seizoen 2

De bekende horrorregisseur Tim Burton laat weten in hoeverre hij betrokken is bij Wednesday seizoen 2.

Niels Arts, 18-09-2023 14:19

Dat het tweede seizoen van Wednesday in productie is, wisten we al langer. Maar wat nog niet duidelijk was, is in hoeverre de bekende horrorregisseur bij de serie betrokken is.
Burton, die vier van de acht afleveringen regisseerde van het eerste seizoen, is ook bij de ontwikkeling van het tweede seizoen weer betrokken. Productie ligt momenteel echter stil, vanwege de gaande stakingen in Hollywood.

Burton over Wednesday

In een recent interview gaf Burton ons een update over Wednesday seizoen 2, waar we mede dankzij de staking nog weinig over weten.

"Ik heb mentaal dingen in de wacht gezet totdat alle stakingen voorbij zijn. Ik kan dingen bewerken en doen die ik kan doen, maar totdat het werk voortgezet wordt, kan ik niet heel veel doen. Maar ja, ik zal op de een of andere manier betrokken zijn. Ik weet het niet helemaal zeker, omdat alles op dit moment is gestopt."


Wednesday seizoen 2

Plotdetails over Wednesday seizoen 2 moeten nog onthuld worden. De showrunners - Alfred Gough en Miles Millar - hebben er echter wel al naar gehint dat ze plannen hebben voor de lange termijn, wat Wednesday betreft.

Wednesday is nu te zien op Netflix.
Lees meer over: Wednesday, Netflix, seizoen 2, Tim Burton, Jenna Ortega

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam