search
Dit is hoe Marvel stiekem een plotgat uit 'Ms. Marvel' fixte
Series / Nieuws

Dit is hoe Marvel stiekem een plotgat uit 'Ms. Marvel' fixte

Vorig jaar was er een behoorlijk foutje te vinden in de miniserie.

Eerder dit jaar bracht Marvel Guardians of the Galaxy 3 uit. De film was alweer het 32e deel in het MCU, een enorm aantal dat ook nog eens aangevuld wordt met meerdere series.

Het MCU telt dus talloze personages en verhaallijnen die door elkaar slingeren. Dat is natuurlijk een situatie waarin er gemakkelijk een plotgat kan ontstaan. Dat is ook precies wat er vorig jaar gebeurde in de serie Ms. Marvel.

Ms. Marvel


Het hoofdpersonage van die serie gaat als Avengers-fan naar een conventie. Daar zijn bezoekers verkleed als de verschillende Guardians of the Galaxy. Dat was eigenlijk onmogelijk, want officieel waren de Guardians ruimte-avonturiers en helemaal niet bekend op aarde.

In Ms. Marvel wordt echter ook gezegd dat Scott Lang (Ant-Man) te gast was bij een podcast. Zou hij daar dan dingen onthuld hebben over de Guardians?

Ant-Man


In Ant-Man & The Wasp: Quantumania wordt door Scott Langs biografie duidelijk dat hij nooit dieper inging op de Guardians. Het is dus duidelijk dat fans het plotgat maar moeten zien als een klein foutje, en niet als officieel onderdeel van het MCU.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen