search
Tweede trailer 'Game of Thrones' seizoen 4
Series / Trailer

Tweede trailer 'Game of Thrones' seizoen 4

Wederom nieuwe beelden van HBO's meest prestigieuze serie.



HBO heeft vlak voor de nieuwe aflevering van True Detective de tweede volledige trailer van hitserie Game of Thrones vertoond. Nu is de trailer ook online te bekijken, in de speler hierboven. Eerder was er al een teaser voor deze nieuwe trailer. In die teaser lag de nadruk op het personage Daenerys Targaryen, gespeeld door Emilia Clarke. De trailer besteedt uiteraard aandacht aan meerdere hoofdpersonen.

En dat zijn er uiteraard nogal wat. Van eerdere seizoenen keren o.a. Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Maisie Williams (Arya Stark), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Jack Gleeson (Joffrey Baratheon), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Charles Dance (Tywin Lannister), Carice van Houten (Melisandre) en Stephen Dillane (Stannis Baratheon) terug. En nieuw zijn o.a. Mark Gatiss (Tycho Nestoris), Pedro Pascal (Prince Oberyn Martell of Dorne) Indira Varme (Ellaria Sand) en Michiel Huisman (Daario Naharis).

De strijd om de IJzeren Troon lijkt in dit seizoen voorbij zijn hevigst te zijn. Nieuwe intriges loeren echter om de hoek, waardoor de rust nog lang niet terug zal keren tot Westeros. De Lannisters moeten hun machtsbasis versterken en in het Noorden komt Stannis Baratheon na zijn grote nederlaag weer op kracht. Dan zijn er nog de Wildelingen, die vluchten voor een bovennatuurlijke bedreiging. En er is nog Daenerys, die voor het eerst een echte heerser is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen