search
Hoe is het tegenwoordig met tieneridool 'Harry Truman Ioki' uit de jaren '90 hitserie '21 Jump Street'?
Series / Featured

Hoe is het tegenwoordig met tieneridool 'Harry Truman Ioki' uit de jaren '90 hitserie '21 Jump Street'?

Hoe is het tegenwoordig toch met 'Harry Truman Ioki' uit '21 Jump Street'.

21 Jump Street was van 1987 tot en met 1991 een zeer populaire serie. De serie bracht tienerdrama en politieactie samen. De serie draaide om een groep knappe en jonge undercoveragenten die zich voordeden als middelbare scholieren. Hoe is het nu eigenlijk met Dustin Nguyen, die de rol van Harry Truman Ioki speelde?

Ioki was een expert in jeugdproblematiek en kon zich zo goed inleven in de tienerproblemen die de jongeren hadden. Dit stelde hem in staat om in te grijpen in situaties die voor andere agenten misschien onopgemerkt waren gebleven. Ioki stond altijd klaar om advies te geven aan de jongeren met wie hij werkte en had een diepgaande invloed op hun levens.

Dustin Nguyen


Dustin Nguyen is geboren op 17 september 1962 in Saigon, Vietnam en werd een bekend gezicht dankzij zijn rol in 21 Jump Street. Na het succes van de serie, bleef Dustin Nguyen tot op de dag van vandaag actief als acteur en speelde onder andere in de series VIP en Warrior en in een aantal films zoals: Little Fish en Doom generation.

Een leuk weetje is dat Nguyen niet alleen acteur is maar ook martial artist (Muay Thai en Tae Kwon Do). Nguyen is sinds 2001 getrouwd met de Vietnamese actrice Bebe Pham en heeft momenteel 3 kinderen en woont in Vietnam.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen