search
Nieuw seizoen ontroerende dramaserie houdt kijkers aan buis gekluisterd op Netflix
Series / Nieuws

Nieuw seizoen ontroerende dramaserie houdt kijkers aan buis gekluisterd op Netflix

Het tweede seizoen van de serie 'Surviving Summer' scoort weer goed op Netflix.

Het tweede seizoen van de serie Surviving Summer wordt zeer goed bekeken. De Netflix-serie staat in de top 10 van de meest bekeken series op de streamingdienst.

De Australische televisiereeks draait om Summer Torres (gespeeld door Sky Katz), een jonge Amerikaanse skateboardster, die door haar moeder uit pure wanhoop naar een afgelegen kustdorpje in Australië wordt gestuurd.

Down Under


Torres is een wat arrogant meisje dat het erg slecht doet op school en haar moeder ziet geen andere uitweg dan om het over een hele andere boeg te gooien en haar 'Down Under' te sturen.

Aanvankelijk vindt ze er allemaal niets aan in Australië, maar naar verloop van tijd wordt ze toch erg vrolijk van Australië en de plaatselijke 'surfgemeenschap' in Shorehaven. Ze lijkt daarbij ook het hart te veroveren van surfdude Ari.

Plot tweede seizoen


Wanneer Summer in het tweede seizoen weer aankomt in Shorehaven staan niet alleen haar vrienden haar op te wachten, maar ook Wren, kennelijk de nieuwe vriendin van Ari. Een bittere pil voor Summer, maar ze is vastbesloten het hart van Ari weer te veroveren.



Kijk de serie hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen