search
Pas op: Deze duistere horrorfilm verdwijnt binnenkort van Netflix
Films / Video/clip/featurette

Pas op: Deze duistere horrorfilm verdwijnt binnenkort van Netflix

De horrorfilm 'The Amityville Horror' uit 2005 is nog maar tot en met 30 september te streamen bij Netflix. Kijk hem snel voordat hij van de dienst verwijderd is.

De film is een remake van 'The Amityville Horror' uit 1979 en gebaseerd op het gelijknamige boek van Jay Anson. Regisseur van de film is Andrew Douglas.

Regisseur Douglas is niet alleen bekend van deze film maar heeft ook films op zijn naam staan zoals Strokes of Genius en Searching for the Wrong-Eyed Jesus.

Cast


In de film zien we onder meer Ryan Reynolds, Melissa George, Jimmy Bennett, Rachel Nichols, Jesse James en Chloë Grace Moretz.

Synopsis


We gaan terug naar het jaar 1975 waarin we zien dat George en Kathy Lutz samen met hun kinderen verhuizen. Hun droomhuis staat in Amityville, New York.



Het duurt niet lang voordat hun droom veranderd in een grote nachtmerrie als zij een paar weken na hun intrek, worden geterroriseerd door de geesten van de ouders van moordenaar Ronald DeFeo.

Puik werk


Bij MovieMeter weet de film een aardige 3.1/5 te scoren. Kijker Mr-Mcmovie vertelt over de film, "Andrew Douglas heeft puik werk geleverd met deze remake en heb me na lange tijd zeer goed genoten en zat helemaal in de film en lekker aan het scherm gekluisterd.".



Kijker Gang_Star zegt over de film, "De film is geregeld vrij donker wat de nodige sfeer met zich meebrengt, maar toch weet de regisseur op het gebied van horror niet alle mogelijkheden volledig te benutten. Zo is de film qua spanning zeker niet optimaal en kent het maar weinig gore of meer psychologische horror waardoor de film toch wat simpel overkomt.".

Snel kijken


Je hebt nog tot en met 30 september om The Amityville Horror te zien. Kijk hem nog snel bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen