De oogverblindende Sofía Vergara is onherkenbaar in de Netflix-misdaadserie 'Griselda'

Vergara is La Jefa ('de baas') ten voeten uit als de Colombiaanse drugskoningin Griselda Blanco.

Valeria Milić, 22-09-2023 14:50

Sofia Vergara is niet te herkennen in de aankomende miniserie over Griselda Blanco, een sluwe en meedogenloze drugskoningin. Blanco richtte eigenhandig een van de meest winstgevende internationale drugskartels op.
Blanco was een illegale emigrant die met haar echtgenoot en hun vier kinderen in New York neerstreken. Daarnaast verwezenlijkte Blanco ook andere ambities.

Charme en meedogenloosheid

Een van de redenen dat Blanco zo succesvol was was doordat zij haar charme inzette en op de juiste momenten meedogenloos wist te zijn. In de zes afleveringen die de serie telt zien we Blanco navigeren tussen haar familie en de dodelijke zaken waar zij zich mee bezighoudt.

Vergara is tevens betrokken als producent van de serie, waarbij ook de makers van Narcos betrokken zijn. De actrice heeft duidelijk een uitdaging in het neerzetten van de ijzingwekkende figuur van "De Peetmoeder". Zowel de huismoeder als de drugskoningin komen naar voren in Blanco's weg naar de top van de keiharde drugswereld van New York en Miami.

Griselda is vanaf 25 januari 2024 te streamen op Netflix.Lees meer over: griselda, sofia vergara, andres baiz, griselda blanco

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in