search
Dit pareltje uit de jaren '90 weet Netflix-kijkers te charmeren
Films / Nieuws

Dit pareltje uit de jaren '90 weet Netflix-kijkers te charmeren

De misdaadthriller 'The Talented Mr. Ripley' weet het momenteel goed te doen bij Netflix. De film weet de vierde positie in de Netflix Top 10 te pakken.

Met een topcast weet de film uit 1999 met zijn speelduur van bijna tweeëneenhalf uur, vele Netflix-kijkers te charmeren. Stream de film nu bij de dienst.

De film is geregisseerd door Anthony Minghella. Hij regisseerde zijn eerste speelfilm in 1978, A Little Like Drowning en zijn laatste film voor zijn overlijden was Breaking and Entering.

Grootse cast


We zien Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Cate Blanchett, Philip Seymour Hoffman, Jack Davenport en James Rebhorn in deze intrigerende thriller.

Het verhaal


We gaan terug naar de jaren '50 en volgen Tom Ripley. Hij wordt naar Italië gestuurd door de vader van playboy Dickie Greenleaf om hem terug te halen naar Amerika.

Wanneer hij de rijkeluiszoon en zijn verloofde ontmoet, past hij echter zijn plan aan. Hij vermoordt Dickie en neemt zijn leven over.



Boeiend psychodrama


The Talented Mr. Ripley weet op IMDb een mooi cijfer te pakken, hij staat daar op een 7.4/10. "Een pakkend, intelligent en boeiend psychodrama onder het mom: "al is de leugen nog zo snel....". Het eerste gedeelte is wellicht wat aan de lange kant maar dit euvel wordt ruimschoots goedgemaakt door de vlotte soundtrack.", vertelt een van de kijkers bij MovieMeter, daar scoort de film een 3.46/5.

Op Rotten Tomatoes weet de film het ook goed te doen. Het publiek scoort de film een mooie 80%, de critici zijn iets enthousiaster met 85%.





Netflix


Kijk The Talented Mr. Ripley nu bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen