search
Dit actievolle scifi-avontuur neemt de koppositie bij Netflix over
Films / Nieuws

Dit actievolle scifi-avontuur neemt de koppositie bij Netflix over

De G.I. Joe spin off is sinds kort te streamen op Netflix. De film is stap voor stap naar de eerste positie in de Netflix Top 10 gekropen. Stream hem nu bij de dienst als je dat nog niet gedaan hebt.

De film duurt iets langer dan twee uur, komt uit het jaar 2021 en is geregisseerd door Robert Schwenkte.

De film doet het nu goed op Netflix maar is wel erg wisselend ontvangen. Op IMDb pakt de film bijvoorbeeld een score van 5.4/10.

Uiteenlopende scores


Ook bij Rotten Tomatoes gaan de meningen alle kanten op. Het publiek lijkt de film wel te waarderen met een score van 74%, de critici denken daar heel anders over met een magere score van 35%.

Bij MovieMeter scoort de film een 2.5/5 en zegt kijker Mik71, ”Prima film. Jammer alleen dat de oorsprong van Snake Eyes en Storm Shadow al in de eerdere G.I. Joe is uitgelegd en heel anders is dan deze.”

Cast


In deze film komen we Henry Golding, Andrew Koji, Haruke Abe, Takehiro Hira, Iko Uwais, Peter Mensah en Samuel Finzi tegen.



Synopsis


De strijder Snake Eyes wordt verwelkomd door een oude Japanse clan genaamd de Arashikage, nadat hij het leven heeft gered van hun troonopvolger.

Bij aankomst in Japan leren de Arashikage hem de manieren van een ninja-krijger en bieden ze hem tegelijkertijd een thuis. Wanneer echter geheimen uit zijn verleden worden onthuld, wordt de eer en loyaliteit van Snake Eyes flink op de proef gesteld.



Netflix


Wanneer je fan bent van actie, scifi of de andere G.I. Joe films, is het zeker de moeite waard om de film een keer te streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen