search
'Squid Game'-show van Netflix niet meteen volledig beschikbaar
Series / Nieuws

'Squid Game'-show van Netflix niet meteen volledig beschikbaar

In tegenstelling tot andere reality- en spellenshows op Netflix wordt Squid Game: the Challenge anders benaderd.

Netflix overweegt naar verluidt om de competitie-show Squid Game: The Challenge, die start op 22 november a.s., in stukken op te delen.

De reality-show neemt de dodelijke spelen uit de megasuccesvolle Koreaanse serie en maakt er (niet dodelijke) fysieke uitdagingen van.

Nieuwe aanpak


Volgens Deadline zou de streamingdienst, die het binge-model introduceerde aan de wereld, het eerste seizoen in twee delen willen opsplitsen, en daarmee enkel afleveringen voor een latere datum willen bewaren.

Dit in tegenstelling tot andere reality-shows op Netflix, zoals Too Hot to Handle en The Circle, waarvan volledige seizoenen in één keer beschikbaar werden gesteld.

Grenzen opzoeken


Aan Squid Game: The Challenge doen 456 deelnemers van over de wereld mee. Zij worden allen gedwongen om hun grenzen op te zoeken om te laten zien hoe ver ze bereid zijn te gaan om te winnen.



De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met een geldbedrag van 4,56 miljoen dollar, het grootste bedrag dat ooit viel te winnen in de tv-geschiedenis.

Een paar maanden geleden kwam nog naar buiten dat enkele deelnemers het zwaar te verduren kregen tijdens de vroege rondes, wat tot de nodige controverse leidde.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen