search
Buitenaards leven? UFO's? Verontrustende docuserie van grootheid Steven Spielberg nu op Netflix
Series / Nieuws

Buitenaards leven? UFO's? Verontrustende docuserie van grootheid Steven Spielberg nu op Netflix

Check de nieuwe Netflix-serie over UFO's gemaakt door Steven Spielberg himself.

Niemand minder dan Steven Spielberg bracht vandaag een Netflix-docuserie uit. En wat voor één! Eentje over UFO's. De docu Encounters bevat gedetailleerde verslagen van UFO-ervaringsdeskundigen van over de hele wereld.

Netflix heeft ook een teaser uitgebracht, hierin vertelt officier Roberts, die deel uitmaakte van waarschijnlijk de meest beroemde officieel niet-geclassificeerde UFO-video ooit uitgebracht 'Gimbal'. Hij vertelt een diep verontrustend verhaal over wat er gebeurde nadat hij die 'Gimbal' UFO-video had gefilmd.

Hitchhiker Effect


Ook gaat het in de docu over het 'Hitchhiker Effect', éé van de gevolgen die UFO-ervaringsdeskundigen beweren te ondervinden nadat ze een UFO hebben gezien. Het Hitchhiker Effect bestaat uit een aanwezigheid die deze ervaringsdeskundigen naar hun huizen volgt en grapjes met hen uithaalt.

Roberts vertelt over bezoeken van deze niet-menselijke intelligentie in zijn eigen huis nadat hij die beroemde 'Gimbal'-video had gefilmd. Hij beweert ook dat mensen er geen twijfel over zullen hebben dat dit een niet-menselijke intelligentie is als de overheid de geclassificeerde gegevens die ze hebben over UFO's openbaar maakt.

Spielberg en Aliens


Steven Spielberg heeft altijd een grote interesse gehad in UFO's. Hij regisseerde natuurlijk E.T. en Close Encounters of the Third Kind.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen