search
Kijkers onder de indruk van thriller bij Netflix: Onverwacht en aangenaam verrast
Films / Nieuws

Kijkers onder de indruk van thriller bij Netflix: Onverwacht en aangenaam verrast

Thriller 'The Black Book' vindt zijn oorsprong in Nigeria en weet een hoop kijkers op Netflix te boeien. De film staat momenteel namelijk op een mooie tweede plek in de Top 10.

Ondanks dat een hoop mensen enthousiast over de film zijn en deze kwaliteit niet te hebben verwacht van een Nollywood film, scoort hij momenteel nog wel erg wisselend.

The Black Book komt van regisseur Editi Effiong en duurt net iets langer dan twee uur. In 2020 heeft Effiong een korte film geregisseerd, Fishbone.

Cast


We zien in de film Richard Mofe-Damijo, Ade Laoye, Kelechi Udegbe, Sam Dede, Alex Usifo Omiagbo en Shaffy Bello.

Wraak


We volgen het verhaal van diaken Paul Edima. Na de moord op zijn zoon, die erin werd geluisd voor een ontvoering, neemt hij het recht in eigen handen.

Om de dood van zijn zoon te wreken gaat hij achter de mensen aan die zijn zoon te grazen hebben genomen en probeert hij zijn naam te zuiveren.



Hoe doet de film het zover?


De film weet momenteel niet de allerhoogste scores te behalen op de diverse sites, op Twitter zijn mensen wel lyrisch over de film. Bij IMDb pakt de film na ruim 340 stemmen een score van 4.8/10.

Bij Rotten Tomatoes wordt er nog geen score getoond maar we zien wel enkele reacties. "Je favoriete Nollywood-sterren zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien! Briljante cinematografie, meeslepende verhalen en solide muziek/geluid. Wat een opwindend verhaal.", vertelt een van kijkers.





Netflix


Zin om een keer The Black Book te kijken? Dat kan door hem nu te streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen