search
HBO Max is klaar met 'House of the Dragon' seizoen 2
Series / Nieuws

HBO Max is klaar met 'House of the Dragon' seizoen 2

"Nu alle stukjes op het bord zijn gelegd, kijk ik er echt naar uit om het volgende hoofdstuk te vertellen"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
House of the Dragon nam het mythische universum van Game of Thrones en gaf er een onverwachte wending aan. Een recente post op sociale media onthult dat het tweede seizoen van House of the Dragon wellicht een stap dichter bij de realiteit is gekomen.

Steve Toussaint, die Corlys Velaryon speelt in House of the Dragon, deelde onlangs op Instagram mee dat hij klaar is met de opnames voor het tweede seizoen.

Op dit moment is het onduidelijk of het hele tweede seizoen is afgerond, of alleen Toussaint zelf, maar het levert wel een belangrijke update op voor de nieuwe reeks afleveringen.

Bekijk op instagram


Hoeveel afleveringen?


HBO bevestigde eerder dit jaar dat het tweede seizoen acht afleveringen zal hebben. Dit, in tegenstelling tot de tien afleveringen die het eerste seizoen telde.

Details over het plot zijn op dit moment onbekend, maar het lijkt erop dat de afleveringen zullen uitpakken met een aantal belangrijke gebeurtenissen.

Traditionele vertelritmes


"Ik kijk ernaar uit om te beginnen waar we gebleven waren," zegt showrunner Ryan Condal.

"Nu kunnen we in de meer traditionele vertelritmes van Game of Thrones duiken. We hebben altijd gesproken over dit specifieke verhaal, George [R.R. Martin] ook, alsof het een een Shakespeareaanse of Griekse tragedie is," gaat Condal verder.

"Deze serie gaat over een huis dat zichzelf van binnenuit verscheurt. Nu alle stukjes op het bord zijn gelegd, kijk ik er echt naar uit om het volgende hoofdstuk te vertellen."

"Ik ben enorm benieuwd om te zien wat er gebeurt nu Viserys weg is en de zaken niet langer onder controle houdt." aldus showrunner Ryan Condal.



Het eerste seizoen van House of the Dragon is nu te zien op HBO Max. Wanneer het tweede seizoen te zien is, laten we je dat uiteraard hier weten!


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen