search
UFO-koorts losgebarsten op Netflix, zeer spraakmakende serie zoeft onmiddellijk top 10 in
Series / Nieuws

UFO-koorts losgebarsten op Netflix, zeer spraakmakende serie zoeft onmiddellijk top 10 in

De documentaire-serie 'Encounters' is gemaakt door Steven Spielberg en wordt utistekend bekeken.

Legende Steven Spielberg heeft een verrassende Netflix-docuserie uitgebracht. De docuserie Encounters gaat over Unidentified Flying Objects (UFO) en bevat gedetailleerde verslagen van UFO-ervaringsdeskundigen van over de hele wereld.

Zo vertelt officier Roberts, die deel uitmaakte van waarschijnlijk de meest beroemde officieel niet-geclassificeerde UFO-opname ooit uitgebracht, 'Gimbal', over deze bizarre film die hij destijds maakte. Hij vertelt ook over wat er allemaal met hem gebeurde nadat hij die video had gemaakt.

Hitchhiker Effect


Ook gaat het in de docu over het 'Hitchhiker Effect', één van de gevolgen die UFO-ervaringsdeskundigen beweren te ondervinden nadat ze een UFO hebben gezien. Mensen die lijden aan het 'Het Hitchhiker Effect' beweren dat zij na een ontmoeting met aliens, daarna nog voortdurend worden gevolgd.

Roberts vertelt over bezoeken van deze niet-menselijke intelligentie in zijn eigen huis nadat hij die beroemde 'Gimbal'-video had gefilmd. Hij beweert ook dat mensen er geen twijfel over zullen hebben dat dit een niet-menselijke intelligentie is als de overheid de geclassificeerde gegevens die ze hebben over UFO's openbaar maakt.

Spielberg en Aliens


Steven Spielberg heeft altijd een grote interesse gehad in UFO's. Hij regisseerde natuurlijk E.T. en Close Encounters of the Third Kind.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen