search
Avontuurlijke actieknaller nog maar kort te kijken op Netflix
Films / Nieuws

Avontuurlijke actieknaller nog maar kort te kijken op Netflix

Je kan tot en met 5 oktober nog genieten van de game prequel 'Uncharted' bij Netflix. Daarna zal de film bij de dienst verwijderd worden.

De bijna twee uur durende film uit 2022 staat alweer op het punt om te verdwijnen van Netflix. Kijk de spannende avonturenfilm nog snel voordat het te laat is.

Regisseur van de film is Ruben Fleischer, ook wel bekend van zijn werk aan Zombieland, Gangster Squad en Venom.

Grote namen


In Uncharted zien we een aantal grote namen. We zien onder meer Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Steven Waddington en Pingi Moli.

Onvindbare schat


De jonge schatzoeker Nathan Drake wordt aangenomen door Victor Sullivan om samen een schat te vinden die vijfhonderd jaar oud is.

Ze gaan op reis over de wereld en gaan op zoek naar de schat waarvan men denkt dat hij niet te vinden is. Daarnaast komen ze op het spoor van Nathans vermiste broer.Creatief en vermakelijk


Recensent Arjan Welles van FilmTotaal geeft de film 3.5/5 sterren. "Vooral aan het einde zit een langdurende actie sequentie, waarbij de filmmakers op creatieve wijze alle mogelijkheden van de situatie weten te benutten.", aldus Arjan.

Op Rotten Tomatoes scoort de film 40% onder de critici. Het publiek weet de film te waarderen en scoort deze dan ook 90%. "Het was een vermakelijke film om naar te kijken. Een van de betere videogamefilms die ik heb gezien. Hoop dat er nog een komt.", vertelt een van de kijkers bij de site.5 oktober


Je hebt nog iets meer dan een week om de film te streamen bij Netflix. Wees er snel bij en geniet nog van deze avontuurlijke actiefilm.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen