Teaser trailer derde seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

En we gaan weer verder met de spin-off van het Marvel Cinematic Universe.

Bram de Groot, 07-09-2015 10:16


Marvel Entertainment heeft de teaser trailer onthuld voor het derde seizoen van de serie Agents of S.H.I.E.L.D. Na een wat magere start weet de serie meer indruk te maken en vermoedelijk zal het nieuwe seizoen weer vooruitgang tonen.

De tv spin-off van het Marvel Cinematic Universe gaat verder waar het tweede seizoen strandde. Agent Coulson (Clark Gregg) en Daisy (Chloe Bennet) namen het op tegen Jiaying en de Inhumans en ze sporen nu naar andere mensen met superkrachten. Ze treffen allerlei mensen die niet weten wat ze met hun nieuwe mogelijkheden moeten doen.

De vraag is uiteraard hoe het nieuwe seizoen inhaakt op wat we in de films van Marvel Studios hebben gezien en nog krijgen te zien. Bovenstaande korte beschrijving zou mogelijk al raakvlakken kunnen hebben met Captain America: Civil War.

Het nieuwe seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. start op 29 september. ABC zendt de serie weer uit. Voor de Nederlandse tv is het Veronica die de uitzendrechten in handen heeft.

Bron: Marvel Entertainment

Lees meer over: agents of shield, marvel studios, abc, superhelden, shield, marvel, seizoen 3, ac dc, Clark Gregg, skye, phil coulsen, antoine triplett, Drea de Matteo, Karla Faye Gideon, 2015, Chloe Bennet

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie