Waarschuwing: 'Chucky' seizoen 3 is het meest beangstigende tot nu toe

Alsof de vorige twee seizoenen van 'Chucky' nog niet eng genoeg waren...

Nina Beerendonk, 01-10-2023 15:37

De bekende filmreeks Child's Play over de griezelige pop Chucky werd in 2021 tot een serie gemaakt. Inmiddels is het derde seizoen onderweg en volgens producer Alex Hedlund wordt dit het engste seizoen tot nu toe.
De serie van Don Mancini volgt de kwaadaardige pop terwijl hij grote schade aanricht in een rustig stadje in New Jersey. De 14-jarige Jake Wheeler (Zackary Arthur) en zijn vrienden raken betrokken bij talloze gruwelijke moorden.

Onverwacht

Tijdens een interview met SFX Magazine hintte Hedlund op veel gruwelijke momenten in Chucky seizoen 3. Hij onthulde dat het anders zal zijn dan wat we tot nu toe hebben gezien, eraan toevoegend dat Mancini van plan was dit het engste seizoen tot nu toe te maken:

"Het is heel onverwacht. Het is anders dan alles wat we in de voorgaande seizoenen of in de films hebben gezien. Het kan, durf ik te zeggen, het donkerste verhaal tot nu toe zijn. Er is ook een persoonlijke drijfveer voor Chucky die heel uniek is voor dit seizoen. Echt, Don wilde er echt het engste seizoen tot nu toe van maken, en ik denk dat hij daarin geslaagd is".

Witte Huis

Uit de trailer blijkt dat Chucky het dit jaar groots aanpakt. We zien dat hij in het Witte Huis is, waar hij opnieuw een reeks moorden pleegt, terwijl hij Jake en zijn vrienden blijft kwellen. Ook wordt er onthuld dat Tiffany de aanval van Chucky in seizoen 2 heeft overleefd, maar dit roept vragen op over wat er precies is gebeurd en waar Caroline terechtkomt.


In Amerika is de serie vanaf 4 oktober te zien. In Nederland werden de vorige seizoenen uitgezonden op FOX. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 3 daar te zien zal zijn.
Lees meer over: Chucky, Zackary Arthur, Bjorgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind, Don Mancini, FOX

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in