search
Brengt deze opvallende 'Vision Quest' update seizoen 2 van 'WandaVision' in gevaar?

Brengt deze opvallende 'Vision Quest' update seizoen 2 van 'WandaVision' in gevaar?

"Ik denk dat Agatha op een andere manier een belangrijke rol zal spelen dan Heartstopper"

Daan Kusen
Recente ontwikkelingen rond de credits van de showrunner van Marvel's Vision Quest hebben tot speculatie geleid over het mogelijke cancellen van deze langverwachte spin-off van het populaire WandaVision.

Verdwenen vermeldingen


Het nieuws is ontstaan omdat de WGA-credits van showrunner Jac Schaeffer geen vermelding van Vision Quest meer bevatten.

In plaats daarvan staat alleen Agatha: Darkhold Diaries vermeld, wat ook een spin-off is van WandaVision.

Interessant genoeg hebben andere schrijvers ook Vision Quest uit hun credits verwijderd. Het is belangrijk op te merken dat Disney en Marvel nog geen officiële aankondiging hebben gedaan over het cancellen van Vision Quest.

Hierdoor is zijn er veel onrust ontstaan, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat andere schrijvers aan boord zullen komen na de beëindiging van de WGA-staking.

Enthousiast, nerveus en opgewonden


Wat betreft Agatha: Darkhold Diaries heeft Joe Locke, een van de sterren van de show, laten doorschemeren dat de serie thema's zal bevatten die resoneren met het publiek, hoewel hij geen details heeft onthuld.

"[Agatha: Darkhold Diaries] wordt een geheel op zichzelf staand fenomeen waar ik enthousiast, nerveus en opgewonden over ben!" vertelt de acteur.

"Ik denk dat Agatha op een andere manier een belangrijke rol zal spelen dan Heartstopper en dat de thema's resoneren bij het publiek."Soort van tweede seizoen


De terugkerende actrice Debra Jo Rupp, die Mrs. Hart speelde in WandaVision, vergeleek Darkhold Diaries zelfs met het tweede seizoen van WandaVision.

Waarvan elk seizoen een nieuw en uniek verhaal zou vertellen. Ze gaf aan dat ze verrast was toen ze werd gevraagd voor de rol en uitkijkt naar de nieuwe mogelijkheden die deze serie biedt.

Twijfel over terugkeer


Actrice Elizabeth Olsen, die Scarlet Witch speelt, heeft laten doorschemeren dat ze twijfelt over een terugkeer naar Agatha: Darkhold Diaries.

Ze gaf echter aan dat ze hoopt dat de terugkeer van haar personage wat meer humor met zich mee zal brengen en ruimte zal bieden voor verdere ontwikkeling.Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum voor Vision Quest bekend. Agatha: Darkhold Diaries zal eind 2024 op Disney+ te zien zijn.


Aanbevolen artikelen