Deze fout van Matthew Perry in 'Friends' veranderde een deel van de serie

Deze verspreking van Matthew Perry maakte de scène alleen maar grappiger.

Nina Beerendonk, 01-10-2023 16:16

Twintig jaar na de finale staat Friends nog steeds bekend als een van de meest iconische en populaire sitcoms ter wereld. En hoewel Friends geweldige schrijvers had, waren veel oneliners geen onderdeel van het script.
De makers van de serie hebben vaak opgemerkt dat de zes hoofdacteurs van de serie allemaal perfect waren voor hun rol. De acteurs wisten altijd precies wat hun personage zou zeggen of doen.

Donald Trump

Dit zorgde er ook voor dat ze ter plekke met perfecte oneliners konden komen en op de meest Friends-achtige manier met elkaars fouten om konden gaan: door elkaar in de maling te nemen. Terwijl sommige van dit soort scènes als bloopers eindigden, haalden andere de definitieve versie en werden ze onderdeel van de serie.

Een van de meest bekende voorbeelden is de Donald Trump-zin van Matthew Perry. De acteur maakte een foutje en zei: "Donald Trump wil zijn blauwe blazer zwart" in plaats van "terug", en zijn medesterren grepen onmiddellijk hun kans.

Potentiële blooper

Zelfs nadat Perry zichzelf had gecorrigeerd, kreeg hij te maken met de grapjes van Aniston en Cox, waaronder de favoriet bij fans: "Je hebt het verprutst, je bent stom!" van laatstgenoemde. Omdat alle vijf de acteurs in deze scène in hun personage bleven, kwam deze potentiële blooper uiteindelijk in de laatste versie terecht.


Bekijk de scène hierboven met eigen ogen. Friends is te zien op HBO Max.
Lees meer over: Friends, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in