search
Deze fout van Matthew Perry in 'Friends' veranderde een deel van de serie
Series / Nieuws

Deze fout van Matthew Perry in 'Friends' veranderde een deel van de serie

Deze verspreking van Matthew Perry maakte de scène alleen maar grappiger.

Twintig jaar na de finale staat Friends nog steeds bekend als een van de meest iconische en populaire sitcoms ter wereld. En hoewel Friends geweldige schrijvers had, waren veel oneliners geen onderdeel van het script.

De makers van de serie hebben vaak opgemerkt dat de zes hoofdacteurs van de serie allemaal perfect waren voor hun rol. De acteurs wisten altijd precies wat hun personage zou zeggen of doen.

Donald Trump


Dit zorgde er ook voor dat ze ter plekke met perfecte oneliners konden komen en op de meest Friends-achtige manier met elkaars fouten om konden gaan: door elkaar in de maling te nemen. Terwijl sommige van dit soort scènes als bloopers eindigden, haalden andere de definitieve versie en werden ze onderdeel van de serie.

Een van de meest bekende voorbeelden is de Donald Trump-zin van Matthew Perry. De acteur maakte een foutje en zei: "Donald Trump wil zijn blauwe blazer zwart" in plaats van "terug", en zijn medesterren grepen onmiddellijk hun kans.

Potentiële blooper


Zelfs nadat Perry zichzelf had gecorrigeerd, kreeg hij te maken met de grapjes van Aniston en Cox, waaronder de favoriet bij fans: "Je hebt het verprutst, je bent stom!" van laatstgenoemde. Omdat alle vijf de acteurs in deze scène in hun personage bleven, kwam deze potentiële blooper uiteindelijk in de laatste versie terecht.



Bekijk de scène hierboven met eigen ogen. Friends is te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen