Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: vermakelijk en intrigerend

Filmnieuws - De duistere misdaadfilm 'Reptile' is sinds kort te streamen bij Netflix. De film staat op een derde plek in de Top 10 achter 'Love is in the Air' en 'Nowhere'.

Patricia Koning, 01-10-2023 16:53

De film kreeg zijn première in september tijdens het Toronto International Film Festival en krijgt sindsdien wisselende kritieken.
Op IMDb doet de film van regisseur Grant Singer het tot zover netjes met een 6.9/10. Stream de film bij Netflix als je in bent voor een spannende misdaadfilm.

Intrigerende personages

"Een zeer boeiende en vermakelijke politie-misdaadfilm, met de nodige twists, intrigerende personages. Top.", vertelt kijker umbra bij MovieMeter. De film pakt daar nu een 3.48/5.

Het publiek bij Rotten Tomatoes scoort de film 81%. De critici zijn gematigder over de film met maar 43%. Een van de critici zegt, "De omvangrijke fysieke aanwezigheid van Del Toro zelf geeft de film zijn momentum en kracht."

Misleidende zaak

Na een brute moord op een jonge makelaar in onroerend goed, gaat een doorgewinterde rechercheur op jacht om de waarheid te achterhalen.


De zaak blijkt echter misleidend en stap voor stap ontmaskert de rechercheur de illusies uit zijn eigen persoonlijke leven.

Regie en cast

Regisseur Singer is bekend van zijn werk aan voornamelijk muziekvideo's van onder meer Sam Smith en Shawn Mendes.

In de film zien we als de doorgewinterde rechercheur Benicio Del Toro, naast hem zijn er rollen voor Justin Timberlake, Eric Bogosian, Alicia Silverstone, Frances Fisher en Domenick Lombardozzi.

Op Netflix

Reptile is te zien bij Netflix.

Lees meer over: Netflix, Reptile, Grant Singer, Benicio Del Toro, Justin Timberlake, Eric Bogosian, Alicia Silverstone, Frances Fisher, Domenick Lombardozzi

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in