search
Griezelige 'horrorfilm' van Disney weet zijn weg te vinden naar de streamingdienst
Films / Nieuws

Griezelige 'horrorfilm' van Disney weet zijn weg te vinden naar de streamingdienst

'Haunted Mansion' was vanaf 26 juli te bewonderen in de bioscoop. De Disney film is bijna toe aan zijn streamingrelease. Je kan hem vanaf woensdag 4 oktober zien bij Disney+.

De film is geïnspireerd door de gelijknamige pretparkattractie uit Disneyland en een remake van de film uit 2003.

In de film


De film is geregisseerd door Justin Simien, ook bekend van het regisseren van meerdere afleveringen van Dear White People en speelfilm Bad Hair.

Aan de cast van de film zal het zeker niet liggen. We zien Rosario Dawson, LaKeith Stanfield, Owen Wilson, Tiffany Haddish, Danny DeVito, Jamie Lee Curtis, Chase Dillon en Jared Leto.

Geesten


Wanneer de alleenstaande moeder Gabbie verhuist, komt ze voor een verrassing te staan. Het gekochte huis wordt namelijk geteisterd door geesten.Om de geesten uit te drijven, schakelt ze veel hulp in. Priester Kent, een gids, een historicus en een helderziende schieten te hulp om de geesten weg te krijgen uit het huis.

Wat vindt men ervan?


Kijker The Oceanic Six vertelt bij de site van MovieMeter, "De humor is braaf, maar alsnog bij vlagen best leuk en enkele knipogen naar het horrorgenre vond ik ook best goed gedaan. De film had wel een betere editing verdiend." De film scoort bij de site een 2.7/5.Justus Stemfoort, recensent van FilmTotaal scoort de film 2,5 van de 5 sterren. "De insteek is overwegend humoristisch en de film bevat minimale schrikmomenten. Het is absoluut griezelen geblazen voor de wat jongere kijkers, maar het gevoel van dreiging blijft binnen acceptabele perken."

Woensdag 4 oktober


Stream deze geweldige griezel ervaring zelf vanaf woensdag 4 oktober bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen