Fans opgelet: detectiveserie van George R.R. Martin krijgt een derde seizoen

Zeer goed nieuws voor fans van de spannende psychologische thrillerserie.

Tom Veldman, 02-10-2023 07:59

George R.R. Martin is bij de meeste mensen bekend als de schrijver op wiens werk Game of Thrones en House of the Dragon gebaseerd zijn. De Amerikaan heeft echter nog meer televisie-projecten.
Een van die projecten is de serie Dark Winds, waarvoor hij uitvoerend producent is. De serie is een detectiveserie gebaseerd op de Leaphorn & Chee-boeken van schrijver Tony Hillerman.

Dark Winds

Het eerste seizoen ging vorig jaar in première, en het tweede seizoen kwam recentelijk tot een einde. Voor fans volgde er meteen goed nieuws: er komt namelijk een derde seizoen van de misdaadserie.

Naast George R.R. Martin is ook de legendarische acteur Robert Redford als producent bij de serie betrokken. Het politie-duo in de serie wordt gespeeld door acteurs Zahn McClarnon en Kiowa Gordon. De eerste werd wereldberoemd vanwege zijn rol als Hanzee in het tweede seizoen van Fargo.

2025

Het derde seizoen van Dark Winds zal naar verwachting begin 2025 in première gaan. Tot het zover is kunnen fans zich nog vermaken met de eerste twee seizoenen.Lees meer over: Dark Winds, AMC, George RR Martin, Robert Redford

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in