search
Zeer verrassende winnaar in de top 5 van de personages met de meeste schermtijd in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Zeer verrassende winnaar in de top 5 van de personages met de meeste schermtijd in 'Game of Thrones'

Hier een top 5 van de personage die het meeste te zien waren in 'Game of Thrones'.

In Game of Thrones was niemand van je favoriete personages veilig. Waar in de meeste series de held eigenlijk niet kan sterven, was het in Game of Thrones absoluut geen zekerheidje dat jouw persoonlijke held de aflevering overleefde. Leuk dus dat er op Reddit een staatje is gepubliceerd waaruit blijkt welke personages nou de meeste minuten maakten.

Sansa Stark — 418 minuten


Van alle Stark-personages heeft Sansa de meeste schermtijd. Als de oudere dochter van Ned Stark leek Sansa in de eerste seizoenen niet zo belangrijk, maar haar rol in het verhaal werd steeds groter. Sansa had uiteindelijk 418 minuten schermtijd. Haar jongere zus Arya volgde haar met 393 minuten.

Cersei Lannister — 425 minuten


Cersei was vanaf dag één een van de meest essentiële personen. Zij kreeg in totaal 425 minuten schermtijd. Haar broer en minnaar Jaime kreeg 392 minuten.

Daenerys Targaryen — 524 minuten


Daenerys heeft natuurlijk een geheel eigen verhaallijn in de eerste seizoenen en in zoverre komt het ons niet verassend voor dat zij veel minuten maakte. Het verhaal van Daenerys nam 524 minuten schermtijd in beslag.
Bekijk op instagram


Jon Snow — 651 minuten


Jon Snow is natuurlijk HET centrale personage van de serie. In zoverre hadden wij hem op de eerste plaats verwacht. Hij eindigt echter als tweede met een indrukwekkende 651 minuten.

Tyrion Lannister — 679 minuten


Tyrion Lannister, is misschien wel het meest geliefde personage in het geheel van Game of Thrones.Tyrion pakt de eerste plek met een schermtijd van maar liefst 679 minuten!

Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen