search

Ons nieuws van maandag 2 oktober 2023

Onthulling in laatste aflevering 'The Office' zorgde voor grote schok bij cast
Series / Nieuws

Onthulling in laatste aflevering 'The Office' zorgde voor grote schok bij cast

Het team achter de serie heeft er alles aan gedaan om de laatste dag van 'The Office' onvergetelijk te maken.

Als een serie zo groot en geliefd is als The Office, is het lastig om een goed einde te maken aan het verhaal. Uiteraard is het onmogelijk om een einde te bedenken waar iedereen blij van wordt, maar iedereen in het team van de serie heeft duidelijk zijn uiterste best gedaan om er iets speciaals van te maken.

In de finale zat in ieder geval één verrassing voor de fans die iedere fout goed had kunnen maken. Steve Carell speelde het geliefde personage Michael Scott vanaf de allereerste aflevering tot aan de finale van seizoen 7. In de laatste aflevering kwam hij terug om afscheid te nemen.

Geheim


Als je de aflevering gezien hebt, wist je dat natuurlijk al. Maar wat je misschien nog niet wist over deze comeback, is dat deze net zo zorgvuldig verborgen werd gehouden voor de cast en crew die die dag op de set werkten als voor de kijkers.

Carell deelde in een interview met E! News dat slechts een klein aantal mensen het voorrecht had om van tevoren van zijn terugkeer af te weten. "Ik heb het gevoel dat al mijn kinderen zijn opgegroeid en daarna met elkaar zijn getrouwd. Het is de droom van elke ouder", luidt de laatste regel van Michael Scott.

Repetities


Tijdens de repetities werden de regels van Scott door iemand anders voorgelezen of overgeslagen. De meeste van zijn zinnen gingen naar Creed, die al bekend stond als excentriek. Dit was een bijzonder slimme manier om de verrassing van Carells comeback te verbergen, want het was niet al te onlogisch als de zinnen uit zijn mond zouden komen.



Natuurlijk was dit de perfecte manier om de serie af te sluiten, en dit ongemakkelijke maar toch mooie moment zal voor altijd in de harten van The Office-fans gegrift staan. Bekijk de serie op Netflix, Prime Video,HBO Max of SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Fall of the House of Usher' op Netflix: De vooruitblik op een nieuwe horrorserie door Mike Flanagan
Series / Nieuws

'The Fall of the House of Usher' op Netflix: De vooruitblik op een nieuwe horrorserie door Mike Flanagan

Een nieuwe horrorserie uit de koker van Mike Flanagan, maar wat houdt het allemaal in?

Binnenkort verschijnt op Netflix de nieuwe drama- en horrorserie The Fall of the House of Usher. Wat we precies kunnen verwachten en hoe lang de serie gaat lopen hebben wij voor je uitgezocht.

De serie is gebaseerd op werk van de Amerikaanse schrijver Edgar Allan Poe. Zijn The Fall of the House of Usher is een compact literair meesterwerk geweest. Dus hoe zal dit korte verhaal in de serie vorm krijgen?

Onconventionele aanpak


Mike Flanagan gaat weer aan de slag als creatief brein van The Fall of the House of Usher. Hij maakte eerder voor Netflix series als The Haunting of Bly Manor en The Haunting of Hill House. Deze waren ook gebaseerd op eerder gemaakte werken.

Flanagan's aanpak is echter verre van conventioneel. In plaats van Poe's oorspronkelijke verhaal van opgesloten broer en zus in een vervallen landhuis trouw te volgen, beschouwt hij Poe's verhaal als een bron van inspiratie om er zijn eigen twist aan te geven.

Creatieve vrijheid


In de nieuwe serie heeft Flanagan het verhaal weten te verdelen over acht afleveringen. Hierin wordt een familie gevolgd die eigenaar is van een enorm vermogend farmaceutisch bedrijf, als familieleden één voor één op mysterieuze wijze vermist raken.



Kijk vanaf 12 oktober naar het nieuwe The Fall of the House of Usher op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Series worden flink meer illegaal gedownload door toedoen van o.a. Netflix en Disney+
Series / Nieuws

Series worden flink meer illegaal gedownload door toedoen van o.a. Netflix en Disney+

Consumenten bekijken massaal films en series via illegale downloads en streams.

In het afgelopen kalenderjaar (2022) hebben Europeanen ruim 3 procent meer illegaal gedownload en gestreamd dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit een recent gepubliceerd onderzoek.

De toename van illegale downloads is een opvallende ontwikkeling. Tussen 2017 en 2020 nam het aantal illegale downloads juist steeds meer af. Na de coronapandemie is de downloadtrend echter weer omgeslagen.

Onbetaalbaar


Er zijn waarschijnlijk twee hoofdredenen voor de toename. Ten eerste is het aantal streamingsdiensten enorm gegroeid; het is onbetaalbaar om abonnement te nemen op zoveel diensten.

Daarnaast verwijderen zelfs streamingsgiganten als Netflix en Disney+ regelmatig films en series. Daardoor hebben consumenten geen controle meer over het beschikbare entertainment en zoeken ze de verdwenen content via illegale wegen.

Toekomst


Het is afwachten wat het gevolg van de toename van illegale downloads zal zijn. Mogelijk zal het massale aanbod aan streamingsdiensten gaan slinken. Ook is het mogelijk dat diensten opnieuw gaan nadenken over het regelmatig verwijderen van films en series.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Santa Clauses' keert in november terug voor tweede seizoen
Series / Nieuws

'The Santa Clauses' keert in november terug voor tweede seizoen

Disney+ heeft onthuld wanneer de Kerstman zijn terugkeer maakt op de streamingdienst in The Santa Clauses.

Vorig jaar ging The Santa Clauses van start op Disney+, en dit jaar keert de Kerstman maar al te graag terug voor een tweede seizoen. Dat doet hij in november.

Op woensdag 8 november, om precies te zijn. Dan verschijnen de eerste twee afleveringen op de streamingdienst, gevolgd door vier losstaande afleveringen in de woensdagen die volgen.

The Santa Clauses op Disney+


In het tweede seizoen van The Santa Clauses keert de Calvin-familie terug naar de Noordpool, waar Scott Calvin (Tim Allen) zijn rol als de Kerstman voortzet nadat hij er in het eerste seizoen niet in slaagde een waardige vervanger aan te stellen.

Nu Kerstmis voorlopig gered is, gaat Scott zijn opvolger dan maar iets dichter bij huis zoeken; hij is van plan om zijn zoon Cal (Austin Kane) te trainen zodat hij het 'familiebedrijf' ooit over kan nemen als de nieuwe Kerstman.



Bekende gezichten


Naast Allen, die ook dient als uitvoerend producent, keren de volgende namen ook weer terug: Elizabeth Allen-Dick als Sandra Calvin Claus, Devin Bright als Noel, Gabriel 'Fluffy' Iglesias als Kris Kringle en Eric Stonestreet als Magnus Antas, oftewel The Mad Santa.

Jack Burditt dient nog steeds als uitvoerend producent en showrunner van The Santa Clauses. Seizoen 1 van The Santa Clauses was een van de meest bekeken Disney+-series in de december maand vorig jaar.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De mysterieuze superkrachten van Emma in 'The Boys: Gen V' uitgelegd
Series / Nieuws

De mysterieuze superkrachten van Emma in 'The Boys: Gen V' uitgelegd

Hoe werken de krachten van Emma nou eigenlijk en wat zijn haar grenzen? Hoe machtig is ze nu werkelijk?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Emma speelt een grote rol in The Boys: Gen V en haar krachten zijn dan ook heel erg belangrijk in de serie. Er is nog een beetje verwarring over de grenzen en de mogelijkheden van haar krachten. Want haar krachten zijn zeker niet zo simpel als ze lijken.

Emma is de kamergenoot van Marie en in het begin wordt ze een beetje aan de kant geschoven. Wanneer Andre om haar hulp vraagt, belandt ze echter in alle chaos verwikkeld.

Emma’s krachten


Emma (ook wel Little Cricket genoemd) heeft vergelijkbare krachten als die van Ant-Man. Nadat ze Compound V-injecties had gekregen, was het nog heel lastig voor haar om haar krachten te gebruiken.



Ze gaf veel over, waardoor ze alsmaar kleiner werd. Haar krachten zijn dan ook nauw verbonden met haar calorie-inname. Hoe meer ze eet, hoe groter ze wordt; hoe minder hoe kleiner.

Wat zijn haar grenzen?


Het is lastig om te zeggen hoe groot Emma kan worden, aangezien een kleine calorie-inname al veel verschil kan maken. In aflevering 2 en 3 werd ze heel erg klein, wat suggereert dat ze net zo groot (of zelfs groter) kan worden als Ant-Man.

Bekijk hieronder de trailer en stream vanaf 29 september Gen V op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' theorie bevestigt dat Kang-variant veel grotere rol had voor zijn dood
Series / Nieuws

'Loki' theorie bevestigt dat Kang-variant veel grotere rol had voor zijn dood

Welke verborgen geheimen kunnen er onthuld worden over Kang in seizoen 2?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog heel even wachten en dan is het eindelijk zover; dan komt Loki seizoen 2 uit. De theorieën en ideeën vliegen weer rond, maar één theorie heeft heel veel aandacht getrokken.

Het lijkt erop dat in bijna elke Marvel-film of -serie een multiverse wordt ontdekt, om dan nog maar te zwijgen over al het tijdreizen. Soms lijkt het alsof de MCU niet eens snapt hoe het precies allemaal werkt, maar door complexe theorieën is het mogelijk om enkele gebeurtenissen te verklaren.

Een indrukwekkende theorie


Reddit-gebruiker LUKEgz97 denkt dat He WHo Remains (de Kang-variant uit seizoen 1) de Council of Cross-Time Kangs heeft opgericht. Deze Council is de tegenhanger van de Multiversal van de postcreditscènes van Quantamania.



Na het wissen van iedereens geheugen, zou de Time Variance Authority opgebouwd kunnen zijn. Bovendien zouden er andere versies van He Who Remains gemaakt kunnen zijn, wat zou verklaren waarom hij bang was voor nieuwe Branches zoals die van Earth-616.

Marvel moet meer informatie geven


Het is een heel interessante theorie, maar Marvel moet wel meer informatie geven over de Multiverse en het tijdreizen. Fans zouden geen theorieën hoeven bedenken om een serie te kunnen snappen.

Ontdek in onderstaande video een nieuw personage en stream Loki op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans opgelet: detectiveserie van George R.R. Martin krijgt een derde seizoen
Series / Nieuws

Fans opgelet: detectiveserie van George R.R. Martin krijgt een derde seizoen

Zeer goed nieuws voor fans van de spannende psychologische thrillerserie.

George R.R. Martin is bij de meeste mensen bekend als de schrijver op wiens werk Game of Thrones en House of the Dragon gebaseerd zijn. De Amerikaan heeft echter nog meer televisie-projecten.

Een van die projecten is de serie Dark Winds, waarvoor hij uitvoerend producent is. De serie is een detectiveserie gebaseerd op de Leaphorn & Chee-boeken van schrijver Tony Hillerman.

Dark Winds


Het eerste seizoen ging vorig jaar in première, en het tweede seizoen kwam recentelijk tot een einde. Voor fans volgde er meteen goed nieuws: er komt namelijk een derde seizoen van de misdaadserie.

Naast George R.R. Martin is ook de legendarische acteur Robert Redford als producent bij de serie betrokken. Het politie-duo in de serie wordt gespeeld door acteurs Zahn McClarnon en Kiowa Gordon. De eerste werd wereldberoemd vanwege zijn rol als Hanzee in het tweede seizoen van Fargo.

2025


Het derde seizoen van Dark Winds zal naar verwachting begin 2025 in première gaan. Tot het zover is kunnen fans zich nog vermaken met de eerste twee seizoenen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Griezelige 'horrorfilm' van Disney weet zijn weg te vinden naar de streamingdienst
Films / Nieuws

Griezelige 'horrorfilm' van Disney weet zijn weg te vinden naar de streamingdienst

'Haunted Mansion' was vanaf 26 juli te bewonderen in de bioscoop. De Disney film is bijna toe aan zijn streamingrelease. Je kan hem vanaf woensdag 4 oktober zien bij Disney+.

De film is geïnspireerd door de gelijknamige pretparkattractie uit Disneyland en een remake van de film uit 2003.

In de film


De film is geregisseerd door Justin Simien, ook bekend van het regisseren van meerdere afleveringen van Dear White People en speelfilm Bad Hair.

Aan de cast van de film zal het zeker niet liggen. We zien Rosario Dawson, LaKeith Stanfield, Owen Wilson, Tiffany Haddish, Danny DeVito, Jamie Lee Curtis, Chase Dillon en Jared Leto.

Geesten


Wanneer de alleenstaande moeder Gabbie verhuist, komt ze voor een verrassing te staan. Het gekochte huis wordt namelijk geteisterd door geesten.



Om de geesten uit te drijven, schakelt ze veel hulp in. Priester Kent, een gids, een historicus en een helderziende schieten te hulp om de geesten weg te krijgen uit het huis.

Wat vindt men ervan?


Kijker The Oceanic Six vertelt bij de site van MovieMeter, "De humor is braaf, maar alsnog bij vlagen best leuk en enkele knipogen naar het horrorgenre vond ik ook best goed gedaan. De film had wel een betere editing verdiend." De film scoort bij de site een 2.7/5.



Justus Stemfoort, recensent van FilmTotaal scoort de film 2,5 van de 5 sterren. "De insteek is overwegend humoristisch en de film bevat minimale schrikmomenten. Het is absoluut griezelen geblazen voor de wat jongere kijkers, maar het gevoel van dreiging blijft binnen acceptabele perken."

Woensdag 4 oktober


Stream deze geweldige griezel ervaring zelf vanaf woensdag 4 oktober bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeer verrassende winnaar in de top 5 van de personages met de meeste schermtijd in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Zeer verrassende winnaar in de top 5 van de personages met de meeste schermtijd in 'Game of Thrones'

Hier een top 5 van de personage die het meeste te zien waren in 'Game of Thrones'.

In Game of Thrones was niemand van je favoriete personages veilig. Waar in de meeste series de held eigenlijk niet kan sterven, was het in Game of Thrones absoluut geen zekerheidje dat jouw persoonlijke held de aflevering overleefde. Leuk dus dat er op Reddit een staatje is gepubliceerd waaruit blijkt welke personages nou de meeste minuten maakten.

Sansa Stark — 418 minuten


Van alle Stark-personages heeft Sansa de meeste schermtijd. Als de oudere dochter van Ned Stark leek Sansa in de eerste seizoenen niet zo belangrijk, maar haar rol in het verhaal werd steeds groter. Sansa had uiteindelijk 418 minuten schermtijd. Haar jongere zus Arya volgde haar met 393 minuten.

Cersei Lannister — 425 minuten


Cersei was vanaf dag één een van de meest essentiële personen. Zij kreeg in totaal 425 minuten schermtijd. Haar broer en minnaar Jaime kreeg 392 minuten.

Daenerys Targaryen — 524 minuten


Daenerys heeft natuurlijk een geheel eigen verhaallijn in de eerste seizoenen en in zoverre komt het ons niet verassend voor dat zij veel minuten maakte. Het verhaal van Daenerys nam 524 minuten schermtijd in beslag.
Bekijk op instagram


Jon Snow — 651 minuten


Jon Snow is natuurlijk HET centrale personage van de serie. In zoverre hadden wij hem op de eerste plaats verwacht. Hij eindigt echter als tweede met een indrukwekkende 651 minuten.

Tyrion Lannister — 679 minuten


Tyrion Lannister, is misschien wel het meest geliefde personage in het geheel van Game of Thrones.Tyrion pakt de eerste plek met een schermtijd van maar liefst 679 minuten!

Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Series waar we echt naar uitkijken zoals 'Jon Snow' en 'The Big Bang Theory'-opvolger lijken momenteel absoluut geen prioriteit te hebben voor HBO
Series / Nieuws

Series waar we echt naar uitkijken zoals 'Jon Snow' en 'The Big Bang Theory'-opvolger lijken momenteel absoluut geen prioriteit te hebben voor HBO

HBO wil na de stakingen eerst de lopende series weer opstarten voordat zij nieuwe series een kans geven

Ok, de stakingen van de schrijvers zijn voorbij en de arbeidsomstandigheden verbeterd. Dat is natuurlijk hartstikke fijn en zo maar… wanneer kunnen wij weer nieuwe series verwachten? Er is een eindeloze lijst van series die best een tijd zijn stilgezet en waarvan het de vraag is wanneer deze weer opgestart worden.

HBO had niet al te lang voor de stakingen de nodige nieuwe series aangekondigd of daar gingen in ieder geval geruchten over. Denk aan de spin-off van The Big Bang Theory of de Jon Snow spin-off van Game of Thrones.

Strategisch


Na de stakingen moeten de studio's echter hun prioriteiten op een rijtje zetten en strategische beslissingen nemen. Het lijkt erop dat fans van The Big Bang Theory en Jon Snow dus nog even moeten wachten op hun spin-offs.

Volgens Variety gaat HBO prioriteit geven aan de komende seizoenen van series die al worden uitgezonden. Het gaat hierbij om House of The Dragon, dat slechts nog een paar aanpassingen in het script en wat heropnames nodig zou hebben, maar ook hitseries als The White Lotus, Euphoria en The Last of Us.

2024-2025


Voor de hand ligt dat deze series pas wat dieper in 2024 hun nieuwe seizoenen zullen aanbieden. Nieuwe series zouden dan pas in 2025 worden verwacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bloedstollende thriller zet Netflix Top 10 op zijn kop
Films / Nieuws

Bloedstollende thriller zet Netflix Top 10 op zijn kop

De film 'Nowhere' is pas twee dagen te zien op Netflix en weet gelijk zijn entree te maken in de Netflix Top 10 op de tweede plaats. De streamer omschrijft de film als duister en spannend.

De film van Spaanse komaf duurt 1 uur en 49 minuten. Een hoop mensen hebben al afgestemd op de film en er zijn steeds meer positieve geluiden te horen over de film. Stream Nowhere op Netflix.

Regisseur Albert Pintó is verantwoordelijk voor de film. Eerder regisseerde hij een aflevering van La Casa de Papel, bij de prequel op deze serie, Berlin, heeft hij ook afleveringen geregisseerd.

Cast


In de film zien we Tamar Novas, Tony Corvillo, Mariam Torres, Irina Bravo, Victoria Teijeiro en Lucía Soria.

Synopsis


Een jonge zwangere vrouw genaamd Mia ontsnapt uit een land in oorlog door zich te verstoppen in een zeecontainer aan boord van een vrachtschip.

Na een zware, hevige storm bevalt ze van haar kind terwijl ze verdwaald is op zee, waar ze moet vechten om te overleven. Zal ze weer veilig aan land weten te komen?



Nagelbijtend drama


De film zet momenteel een nette score van 6.5/10 neer bij IMDb. Bij Rotten Tomatoes zien we momenteel een score van 57% onder de critici en 75% bij het publiek. "Dit is een nagelbijtend en claustrofobisch drama dat het minimalisme van de setting gebruikt om een ​​enorme hoeveelheid onbehagen te veroorzaken."

Een van de andere critici zegt, "Als je een fan bent van thrillers en maar een beperkt aantal horrorelementen kunt verdragen, dan is 'Nowhere' de film voor jou."





Op Netflix


Wanneer je zin hebt in een film die je op het puntje van je stoel laat zitten, stream dan zeker Nowhere bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Statistieken van 'Yellowstone' onthullen: Vertrek van grote held Kevin Costner was een foute keuze
Series / Nieuws

Statistieken van 'Yellowstone' onthullen: Vertrek van grote held Kevin Costner was een foute keuze

Kevin Costner zal inmiddels wel spijt hebben van zijn vertrek uit 'Yellowstone'...

De recente winst aan kijkcijfers van de westernserie Yellowstone bewijst dat Kevin Costner het slechtst mogelijke moment heeft gekozen om de serie te verlaten. Al heeft de serie zelf ook niet zoveel meer aan de nieuwe kijkers.

Costner is gestopt met zijn hoofdrol als John Dutton in Yellowstone om zich te concentreren op het regisseren van Horizon: An American Saga. Dit is een serie van epische westernfilms die naar verwachting uit minstens vier delen zal bestaan. Maar zijn vertrek uit de serie had niet op een slechter moment kunnen komen.

Tv-uitzending


De laatste poging van Paramount om de Yellowstone-fanbase uit te breiden blijkt namelijk een doorslaand succes te zijn geweest. Om nieuwe kijkers te trekken, zond Paramount de pilot-aflevering uit op CBS. Maar liefst 6,6 miljoen kijkers stemden hierop af, en 3,3 miljoen van die kijkers – de helft van het totale aantal kijkers – hadden de serie nog nooit eerder gezien.

Het is een gangbare praktijk geworden om afleveringen van de populairste streaming programma's uit te zenden op traditionele tv-netwerken in een poging om nieuwe abonnees aan te trekken. Disney zond bijvoorbeeld de eerste twee afleveringen van de veelgeprezen Star Wars-serie Andor uit op ABC, FX, Freeform en Hulu tijdens de Thanksgiving-vakantie van 2022.

Oudere doelgroep


De serie richt zich op een oudere doelgroep, en oudere mensen zijn de enigen die nog steeds live televisie kijken. Het uitzenden van Yellowstone op CBS om kijkers uit die doelgroep te trekken was dus een slimme zet. Maar aangezien Costner op het punt staat de cast te verlaten en de serie te beëindigen, heeft Paramount nog maar een half seizoen om te profiteren van de nieuwe fans van de serie.



Hoewel Yellowstone zelf pas in de tweede helft van het laatste seizoen profiteert van deze nieuwe CBS-kijkers, is dit geweldig nieuws voor de aankomende spin-offs. Er zijn momenteel al twee succesvolle prequel-shows, 1883 en 1923, waarin dieper in de geschiedenis van de familie Dutton wordt gegraven.

Spin-offs


Paramount heeft nog drie spin-offs in ontwikkeling: 6666, 1944 en een titelloze vervolgreeks die zich afspeelt na het laatste seizoen van Yellowstone. Hopelijk kunnen deze spin-offs wel profiteren van de groeiende kijkcijfers. Bekijk Yellowstone en de spin-offs op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De rol van 'Howard Wolowitz' was eigenlijk geschreven voor een andere 'The Big Bang Theory'-legende
Series / Nieuws

De rol van 'Howard Wolowitz' was eigenlijk geschreven voor een andere 'The Big Bang Theory'-legende

Het scheelde weinig of Simon Helberg had de rol van 'Howard' in 'The Big Bang Theory' helemaal niet gespeeld.

Eén van de grootste troeven van The Big Bang Theory was de bijzondere cast. Je kan je toch niet voorstellen dat Sheldon, Leonard, Howard, Raj en Penny door andere acteurs gespeeld zouden zijn.

Het castingproces was geen gemakkelijke taak. Zo werd er nog het nodige overhoop gegooid na de eerste pilotaflevering en werd Kaley Cuoco aan de serie toegevoegd als Penny.

Kevin Sussman


De rol van Howard Wolowitz, die specifiek voor acteur Kevin Sussman was geschreven, kwam beschikbaar toen de acteur het niet in zijn schema bleek te kunnen passen. Sussman speelde op dat moment in Ugly Betty en had daardoor onvoldoende tijd om ook in The Big Bang Theory te kunnen schitteren.

Showrunner Bill Prady hierover: “De rol van Wolowitz was geschreven voor Kevin. We waren dol op hem, vooral nadat hij voor het eerst auditie deed voor Leonard in de eerste pilot. [ABC] liet Kevin niet uit zijn contract, zelfs niet nadat zijn verhaallijn in Ugly Betty op dat moment was voltooid".

Helberg


Uiteindelijk kwam toch alles op zijn pootjes terecht. Sussman kreeg een kleinere rol als Stuart en het gaf Simon Helberg de kans om de rol van Howard te pakken en deze op zijn eigen unieke manier tot leven te brengen.



Je kan The Big Bang Theory streamen op HBO Max





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Deze langlopende scifi-serie eindigde met één van de meest gehate finales aller tijden

  2. 2. Mysterieuze sciencefictionserie heeft Netflix al bijna 6 weken in zijn greep: is het voldoende?

  3. 3. "Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie

  4. 4. Met de beruchte 0% op Rotten Tomatoes is dit de slechtste Netflix-serie aller tijden

  5. 5. Duistere Netflix-thriller trapt over een paar dagen af: is dit de volgende hit?

Bekijk alle artikelen