Netflix komt deze week met 7 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'The Walking Dead'

Deze week zie je op Netflix veel reality, documentaires en griezelige series.

Glenn Walsh, 03-10-2023 00:17

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Walking Dead (seizoen 11 - aflevering 17-24)


Verschijnt op: Maandag 2 oktober
Genre: Drama / Horror / Thriller
Kijk op: Netflix

Synopsis: In deze onheilspellende serie ontwaakt Sheriff Rick Grimes uit een coma in een verlaten ziekenhuis om erachter te komen dat de wereld zoals hij die kende niet meer bestaat en wordt noodgedwongen de leider van een groep overlevenden die proberen te overleven.
Beckham (seizoen 1)


Verschijnt op: Woensdag 4 oktober
Genre: Documentaire / Biografie / Sport
Kijk op: Netflix

Synopsis: Deze docuserie met nooit eerder vertoond beeldmateriaal volgt de razendsnelle opkomst van David Beckham, van een bescheiden start tot wereldberoemd voetballer.
Lupin (seizoen 3)


Verschijnt op: Donderdag 5 oktober
Genre: Actie / Misdaad / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.
Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

4 & 5 oktober: Destined with You (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Drama / Romantiek - Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance.

5 oktober: Everything Now (seizoen 1) - Komedie / Drama - Na maanden herstellen van een eetstoornis bedenkt de zestienjarige Mia een bucketlist vol typische tienerervaringen om haar verloren tijd in te halen.

6 oktober: Love is Blind (seizoen 5 - aflevering 8-9) - Reality-TV / Romantiek - Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

7 oktober: Strong Girl Nam-soon (seizoen 1) - Actie / Komedie / Misdaad - Een jonge vrouw met superkracht gaat naar Korea om haar biologische familie te vinden, maar raakt betrokken bij een drugszaak die haar krachten op de proef zou kunnen stellen.

Lees meer over: The Walking Dead, Beckham, Destined with You, Everything Now, Lupin, Love is Blind, Strong Girl Nam soon, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in