Erotische scène in 'Grey’s Anatomy': "moeilijk uit te leggen"

De hitserie Grey’s Anatomy is een enorm succes, maar deze intieme scène met een geest is wel erg suf.

Bram de Groot, 03-10-2023 00:17

De ziekenhuisserie Grey’s Anatomy mag zich rekenen tot een van de succesvolste tv-producties die op dit moment te zien zijn. Over een tijdje start alweer het twintigste seizoen. Niet alles was even goed in de serie.
Zo wordt de scène waarin Izzie (Katherine Heigl) een intieme scène heeft met het overleden personage Denny (Jeffrey Dean Morgan) nog regelmatig besproken door fans en cast & crew van de serie.

Izzie en Denny

In de aflevering Losing My Religion van het tweede seizoen komt het personage Denny te overlijden na een beroerte als gevolg van een losgeraakt stolsel na een harttransplantatie. De dood van Denny was onder de fans van de serie zeker geen populaire keuze.

De dood van Denny heeft ook een enorme impact op Izzie. Ze heeft in het begin van de serie namelijk een romantische relatie met hem. In seizoen vijf heeft Izzie hallucinaties door een kwaadaardige melanoom met uitzaaiingen naar haar hersenen.

Merkwaardige hallucinaties

In seizoen vijf, aflevering In the Midnight Hour, zien we Izzie en Denny samen in een badkamer en delen ze een gepassioneerd en intiem moment. Er was al snel commentaar op de scène, iets dat later werd onderstreept door cast & crew.


Zo gaf Heigl eerder dit jaar aan dat ze de scène te beschamend vindt om met haar dochter te kijken. "Ja, die scène. Het hebben van orale seks met de geest terwijl iemand anders in de kamer toekijkt. Ik weet niet hoe ik dat moet uitleggen."

Merkwaardig

Fans noemden de scène "te bizar" en niet passend bij de toon van de serie. Er werden zelfs vraagtekens bij de serie gezet, want werd Grey’s Anatomy met die scène niet eerder een soapserie dan een dramaserie?

Je kunt alle bestaande seizoenen van Grey’s Anatomy op Disney+ streamen.Lees meer over: Greys Anatomy, Disney, Izzie, Katherine Heigl, Denny, Jeffrey Dean Morgan, Geest

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in