search
'Yellowjackets' en andere succesvolle series staan op het punt productie te hervatten
Series / Nieuws

'Yellowjackets' en andere succesvolle series staan op het punt productie te hervatten

De spannende Showtime-serie kan snel weer beginnen aan het derde seizoen.

Na maandenlang gesteggel tussen vakbonden en grote studio's in Hollywood is er voor de schrijvers eindelijk een oplossing gekomen. Goed nieuws voor Yellowjackets-fans, de schrijvers gaan onmiddellijk aan de slag.

Een van de meest bekeken series van Showtime, naast hits als Homeland en Dexter, is het griezelige en aangrijpende Yellowjackets. Na twee succesvolle seizoenen kan er eindelijk verder worden gegaan met seizoen drie.

Hield al snel op


Het schrijversteam van Yellowjackets was al begonnen aan het derde seizoen. Maar al na één dag werd het werk stilgelegd vanwege de staking van de schrijversvakbond WGA. Komende woensdag gaat het team weer van start.

Er is echter nog wel een conflict op te lossen tussen de studio's en acteursvakbond SAG-AFTRA. Ook zij strijden voor betere voorwaarden en bescherming tegen AI. Het schrijfwerk kan tot die tijd gelukkig wel weer doorgaan.

Terug naar normaal


Er zijn naast Yellowjackets veel andere series waar het werk weer wordt opgepakt. Schrijvers van series als Family Guy, The Simpsons, Grey's Anatomy, The White Lotus en The Last of Us gaan ook deze week weer aan de slag.



Kijk alle afleveringen van Yellowjackets op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen