search
'Loki' theorie bevestigt dat Kang-variant veel grotere rol had voor zijn dood
Series / Nieuws

'Loki' theorie bevestigt dat Kang-variant veel grotere rol had voor zijn dood

Welke verborgen geheimen kunnen er onthuld worden over Kang in seizoen 2?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog heel even wachten en dan is het eindelijk zover; dan komt Loki seizoen 2 uit. De theorieën en ideeën vliegen weer rond, maar één theorie heeft heel veel aandacht getrokken.

Het lijkt erop dat in bijna elke Marvel-film of -serie een multiverse wordt ontdekt, om dan nog maar te zwijgen over al het tijdreizen. Soms lijkt het alsof de MCU niet eens snapt hoe het precies allemaal werkt, maar door complexe theorieën is het mogelijk om enkele gebeurtenissen te verklaren.

Een indrukwekkende theorie


Reddit-gebruiker LUKEgz97 denkt dat He WHo Remains (de Kang-variant uit seizoen 1) de Council of Cross-Time Kangs heeft opgericht. Deze Council is de tegenhanger van de Multiversal van de postcreditscènes van Quantamania.



Na het wissen van iedereens geheugen, zou de Time Variance Authority opgebouwd kunnen zijn. Bovendien zouden er andere versies van He Who Remains gemaakt kunnen zijn, wat zou verklaren waarom hij bang was voor nieuwe Branches zoals die van Earth-616.

Marvel moet meer informatie geven


Het is een heel interessante theorie, maar Marvel moet wel meer informatie geven over de Multiverse en het tijdreizen. Fans zouden geen theorieën hoeven bedenken om een serie te kunnen snappen.

Ontdek in onderstaande video een nieuw personage en stream Loki op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen