Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie: 'All the Light We Cannot See' grijpt je bij je strot

In november verschijnt op Netflix de miniserie met onder andere Louis Hofmann, Lars Eidinger, Marion Bailey, Hugh Laurie en Mark Ruffalo.

Bram de Groot, 05-10-2023 00:06

Netflix werd de afgelopen periode vol gezet met uiteenlopende oorlogsproducties. Denk maar aan de series Band of Brothers en The Pacific en ook de Nederlandse film Grenzeloos Verraad. Nu heeft Netflix de volledige trailer onthult voor een nieuwe grote oorlogsserie.
Die serie heet All the Light We Cannot See en komt van regisseur Shawn Levy (The Adam Project, Free Guy). Er zijn rollen voor onder meer Aria Mia Loberti, Louis Hofmann, Lars Eidinger, Marion Bailey, Hugh Laurie en Mark Ruffalo.

All the Light We Cannot See

De miniserie bestaat uit vier afleveringen die werden geschreven door Peaky Blinders-bedenker Steven Knight. De serie volgt Marie-Laure Leblanc (Loberti), een blind Frans meisje dat haar toevlucht zoekt bij haar vader en teruggetrokken oom in St. Malo, Frankrijk.

Daarnaast ontmoeten we Werner (Hofmann). Hij is een intelligente tiener die gerekruteerd is door het Hitler-regime en gespecialiseerd in het repareren van radio's. Samen delen Marie-Laure en Werner een geheime band die een baken van licht zal worden die hen door het schrijnende decor van de Tweede Wereldoorlog leidt.

Trailer

Hieronder zie je de volledige trailer voor de serie die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anthony Doer. Hij won er een Pulitzer Prize mee.


Vanaf 2 november kun je All the Light We Cannot See gaan bekijken op Netflix.Lees meer over: Louis Hofmann, Lars Eidinger, Marion Bailey, Hugh Laurie, Mark Ruffalo, All the Light We Cannot See, Netflix, Trailer

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in