search
Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie: 'All the Light We Cannot See' grijpt je bij je strot
Series / Trailer

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie: 'All the Light We Cannot See' grijpt je bij je strot

In november verschijnt op Netflix de miniserie met onder andere Louis Hofmann, Lars Eidinger, Marion Bailey, Hugh Laurie en Mark Ruffalo.

Netflix werd de afgelopen periode vol gezet met uiteenlopende oorlogsproducties. Denk maar aan de series Band of Brothers en The Pacific en ook de Nederlandse film Grenzeloos Verraad. Nu heeft Netflix de volledige trailer onthult voor een nieuwe grote oorlogsserie.

Die serie heet All the Light We Cannot See en komt van regisseur Shawn Levy (The Adam Project, Free Guy). Er zijn rollen voor onder meer Aria Mia Loberti, Louis Hofmann, Lars Eidinger, Marion Bailey, Hugh Laurie en Mark Ruffalo.

All the Light We Cannot See


De miniserie bestaat uit vier afleveringen die werden geschreven door Peaky Blinders-bedenker Steven Knight. De serie volgt Marie-Laure Leblanc (Loberti), een blind Frans meisje dat haar toevlucht zoekt bij haar vader en teruggetrokken oom in St. Malo, Frankrijk.

Daarnaast ontmoeten we Werner (Hofmann). Hij is een intelligente tiener die gerekruteerd is door het Hitler-regime en gespecialiseerd in het repareren van radio's. Samen delen Marie-Laure en Werner een geheime band die een baken van licht zal worden die hen door het schrijnende decor van de Tweede Wereldoorlog leidt.

Trailer


Hieronder zie je de volledige trailer voor de serie die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anthony Doer. Hij won er een Pulitzer Prize mee.



Vanaf 2 november kun je All the Light We Cannot See gaan bekijken op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen