search
'The Big Bang Theory'-acteur Jim Parsons had veel moeite met dit detail
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory'-acteur Jim Parsons had veel moeite met dit detail

Dit maakt de complexe natuurkundige speeches van Sheldon nog indrukwekkender.

Het is duidelijk dat Jim Parsons de perfecte acteur was om de intelligente Sheldon tot leven te brengen, maar één detail maakt zijn acteerwerk nog veel indrukwekkender.

The Big Bang Theory ging terug naar de basis van een sitcom, wat eind jaren 2000 niet zo’n heel goed idee leek. De sitcom werd echter ongelofelijk populair en bewees alle twijfelaars ongelijk, maar dit was allemaal niet gelukt zonder Jim Parsons.

Een heel indrukwekkend detail


Sheldon Cooper is heel erg veel dingen: obsessief, egocentrisch, hilarisch, vreemd en natuurlijk intelligent. Jim Parsons was echter niet wetenschappelijk en heeft zelfs toegegeven vaak gezakt te zijn voor meteorologie.



De acteur is zelf niet wetenschappelijk, maar was vroeger wel geobsedeerd door de zee en orkanen. Ondanks zijn obsessie kan hij de natuurkunde "niet begrijpen".

De beste Sheldon


Het is dan ook heel erg knap dat Parsons alle wetenschappelijke termen en natuurkundige formules heeft onthouden voor zijn rol. Hij begrijpt misschien niet waar hij het over heeft, maar dat heeft niemand doorgehad.

Bekijk hieronder de beste momenten van Sheldon en stream The Big Bang Theory op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen