Mark Ruffalo en Hugh Laurie in Netflix-serie 'All The Light We Cannot See'

De nieuwe miniserie van de streamingdienst speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Zilko Tarici, 12-01-2022 10:14

Mark Ruffalo en Hugh Laurie zijn gestrikt voor twee van de hoofdrollen in de nieuwe Netflix-miniserie All The Light We Cannot See.
De serie is gebaseerd op het gelijknamige Pulitzer Prize-winnende boek van de Amerikaanse auteur Anthony Doerr. Dit boek werd uitgegeven in 2014 en volgt een blind, Frans meisje genaamd Marie-Laure LeBlanc en een Duits jochie genaamd Werner Pfennig, wiens paden kruisen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Een uniek hoofdpersonage
De voor drie Oscars genomineerde Ruffalo en tienvoudig Emmy-genomineerde Laurie zijn de nieuwste toevoegingen aan de cast van de miniserie. Ze worden vergezeld door de eerder aangekondigde Aria Mia Loberti, een jonge actrice met een zichtbeperking die de rol van Marie-Laure voor haar rekening neemt. De regie is in handen van Shawn Levy (Free Guy), die een script van Steven Knight (Peaky Blinders) verfilmt.

Ruffalo speelt de rol van Marie-Laure's vader Daniel LeBlanc, de slotenmaker van het Natuurlijk Historisch Museum van Parijs. Laurie speelt op zijn beurt de rol van Marie-Laure's oom, een afvallige WOI-veteraan die met posttraumatische stress heeft te kampen.

De opnames van All The Light We Cannot See moeten later dit jaar beginnen.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Hugh Laurie, Mark Ruffalo, All The Light We Cannot See, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie