Oscar-winnaar Adrien Brody en zijn bijna-dood-ervaring door ontmoeting met een koe

Adrien Brody vertelt over een bijna-ongeluk dat hij ooit had tijdens de opnames van een film in India.

Bas de Kramer, 04-10-2023 14:14

De bekende acteur Adrien Brody, bekend van zijn rollen in onder andere de films: The Pianist, American Heist en Midnight in Paris en de series Peaky Blinders en het recent gecancelde en ondergewaardeerde Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty heeft ooit een bijna-dood-ervaring gehad.
Adrien Brody staat vooral bekend om zijn opmerkelijke vertolking in de film The Pianist uit 2002, waarin hij de hoofdrol van Władysław Szpilman op zich nam. Voor deze rol won Brody op slechts 29-jarige leeftijd zijn eerste Academy Award, waarmee hij de jongste winnaar ooit werd in de categorie Beste Acteur.

Levensgevaar

Tijdens zijn bekendere films en series is hij nooit in levensgevaar geweest maar het was tijdens de opnames van de minder bekende film, The Darjeeling Limited, dat hij het tijdelijke bijna met het eeuwige verruilde.

"Ik was bijna dood. Ik reed in India achter een tuk-tuk, een van die kleine gemotoriseerde riksja's, toen de chauffeur plotseling naar de zijkant stuurde en er een koe tevoorschijn kwam de die rustig over de weg liep. Ik trapte op de rem, slipte bijna en kwam bijna in botsing met het dier," vertelde Adrien Brody hierover.

Flits

In dat moment flitsten er allerlei gedachten door het hoofd van de acteur. Het enige wat hij kon bedenken, te midden van al zijn jaren hard werken, was dat hij herinnerd zou worden als de man die tegen een koe was aangereden. Gelukkig ontsnapte de acteur aan een fataal ongeval."Ik moest lachen, want het leek zo absurd. Ik dacht, 'Dit zal mijn nalatenschap zijn: om achter op een koe te knallen - na al die jaren van hard werken, is dit het'" deelde Brody.


Lees meer over: the pianist, adrian brody, winning time, american heist

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in