search
Deze hilarische en succesvolle hitserie vernieuwd voor 4e seizoen op Disney+
Series / Nieuws

Deze hilarische en succesvolle hitserie vernieuwd voor 4e seizoen op Disney+

Het avontuur voor Mabel, Charles en Oliver zit er nog lang niet op!

Terwijl het derde seizoen van het succesvolle Only Murders in the Building de seizoensfinale afronde kwam voor fans het heugelijke nieuws naar buiten dat er nóg een seizoen aankomt.

Op social media werd met een grote poster en het bijschrift: "Laten we het onderzoek beginnen!" officieel het vierde seizoen aangekondigd. John Hoffman, mede-bedenker van de serie, geeft alvast een tipje van de sluier.

Volledige samenwerking


Oorspronkelijk geproduceerd voor Hulu, is Only Murders in the Building de meest bekeken originele komedie van de streamingdienst. Hoffman is euforisch over het succes en zegt over het volgende seizoen:

"We zijn zojuist opgepikt voor seizoen 4! Dus de plek waar we nu zijn, met een beter begrip van henzelf en wat het trio voor hen betekent, voelt als een geweldige springplank naar het volgende seizoen waarin ze weer volledig samenwerken aan de zaak."

Nog niet gezien?


Only Murders in the Building volgt Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez), drie buren die veel interesse hebben in True Crime, totdat er plots moorden gepleegd worden in hun appartementencomplex.



Kijk alle afleveringen van Only Murders in the Building op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen