'Only Murders in the Building' verrast opnieuw met twee cameo's van bekende komieken

Only Murders in the Building zorgt weer voor pure komedie met twee grote sterren.

Adrienne Koolen, 13-09-2023 15:32

De hitserie Only Murders in the Building staat ondertussen bekend om de geweldige cameos en gastrollen. In seizoen 3 pakken ze weer groots uit met 2 bekende acteurs.
Elk seizoen hengelt Only Murders in the Building een bekende acteur binnen om een over-the-top versie van zichzelf te spelen. In seizoen 1 startte muzieklegende Sting deze traditie.

Grote gastrollen

Amy Schumer bracht in seizoen 2 een nieuwe dynamiek met haar cameo en Meryl Streep pakte iedereen in met haar optreden in seizoen 3. Aflevering 7 van seizoen 3 zorgt echter met twee grote komieken voor misschien wel de grappigste aflevering van de serie.


Oliver wendde zich naar een oude theatervriend voor hulp en dat bleek niemand minder dan Matthew Broderick, de enige echte Ferris Bueller, te zijn. Broderick is in de serie helemaal vol van zichzelf en speelt zijn karikatuur met overgave.

Nog een bekend gezicht

Alsof een cameo van Broderick nog niet genoeg was, speelt ook komedielegende Mel Brooks een kleine rol in Only Murders in the Building. Wanneer Oliver er namelijk achter komt dat hij niet met Broderick samen kan werken, vraagt hij Brooks voor The Producers.

Bekijk hieronder de trailer en stream Only Murders in the Building op Disney+.

Lees meer over: Only Murders in the Building, Selena Gomez, Martin Short, Steve Martin, Meryl Streep, Matthew Broderick, Mel Brooks

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix