search
Waan jezelf voor even in Disneyland met deze unieke serie
Series / Trailer

Waan jezelf voor even in Disneyland met deze unieke serie

Veel goedkoper dan een tripje naar Disneyland is het bekijken van deze boeiende serie.

Keer terug naar de plek, waar dromen uitkomen, met de unieke docuserie Behind the Attraction op Disney+. In de serie worden in zes afleveringen de verhalen achter de meest populaire attracties in de Disneyparken gedeeld met enthousiaste fans.

Net als in het eerste seizoen is Paget Brewster uit Criminal Minds te horen als de voiceover, die alle achtergrondinformatie deelt over wat deze plekken zo magisch maakt.

Attracties


In het tweede seizoen komen er meerdere onderwerpen aan bod, waaronder het uitgebreide assortiment aan eten in het park, de spectaculaire vuurwerkshows, de beroemde attractie Pirates of the Carribean en nog veel meer.

In de trailer komen er ook al voorproefjes langs van veel andere attracties, die vooral mensen bekend zullen voorkomen die in de Amerikaanse parken zijn geweest. Je ziet onder andere de mijnschachten van Indiana Jones Adventure, de Big Thunder Mountain Railroad en de EPCOT.

Hoe ze zijn gebouwd


In elke aflevering duiken de Imagineers van de attractie in het proces van een attractie bouwen en hoe een attractie kan meegroeien met de tijd om uiteindelijk een iconisch aspect van het park te worden.In het eerste seizoen komen ook veel andere geliefde attracties aan bod, zoals Jungle Cruise, Space Mountain, Haunted Mansion en Jungle Cruise (waarbij Dwayne Johnson even zijn gezicht laat zien om de bijbehorende film te promoten).

Kijken


Behind the Attraction seizoen 2 zal vanaf 1 november te zien zijn. Het eerste seizoen is reeds te bekijken bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen