search
'Loki' komt direct met een publiekslieveling: "geweldige toevoeging"
Series / Nieuws

'Loki' komt direct met een publiekslieveling: "geweldige toevoeging"

De Marvel-serie Loki trapte deze week het seizoen 2 af en er is gelijk een opvallend personage.

Misschien wel de beste Marvel-serie van Marvel Studios en Disney+ in het Marvel Cinematic Universe is Loki. Het eerste seizoen over de broer van Thor was creatief en verrassend. Het tweede seizoen wordt ook sterk ontvangen.

De eerste aflevering van seizoen 2 heet "Ouroboros" en verscheen afgelopen donderdag. Fans zijn meteen dolenthousiast over een compleet nieuw personage in de MCU-serie.

Ouroboros


De titel van de aflevering verwijst naar dat nieuwe personage. Ouroboros wordt gespeeld door Ke Huy Quan, ook bekend van zijn rollen als Short Round in Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) en Data in The Goonies (1985).

Ouroboros alias O.B. is een technicus van de TVA, die werkt op de reparatie- en vooruitgangsafdeling. Het personage werd eerder omschreven als de "eigenzinnige reparateur". O.B. weet hoe hij elk stukje tech moet repareren en operationeel moet houden.

Fanfavoriet


Op X zijn er nu al heel wat reacties op Ouroboros verschenen en vele fans zien hem nu al als hun favoriet in het tweede seizoen. "De dynamiek is goed uitgelegd. Ik hoop dat we meer interactie tussen Ouroboros en Lokius zullen zien," schrijft iemand.



Maar zo zijn er meer reacties online te vinden. "Bescherm Ouroboros met man en macht," vindt iemand anders op X.

Meer reacties


Hieronder zie je nog een reeks reacties op de eerste aflevering en het personage Ouroboros. Er volgen nog vijf afleveringen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen