search
Spannende synopsis onthuld voor nieuwe 'Star Wars'-serie 'Skeleton Crew'

Spannende synopsis onthuld voor nieuwe 'Star Wars'-serie 'Skeleton Crew'

We weten weer wat meer over het verhaal van de volgende 'Star Wars'-serie.

Nienke Sterken
Star Wars-fans zijn nog maar net bijgekomen van de Ahsoka-finale van afgelopen week, maar ze kunnen alweer uitkijken naar de volgende serie in de franchise. Skeleton Crew komt binnenkort uit, en er zijn nieuwe details over de serie onthuld.

De serie staat al lang op de planning, maar veel informatie is er nog altijd niet vrijgegeven. Met de naderende première sijpelen er steeds meer details naar buiten.

Episode 1


Momenteel circuleert een officiële synopsis van episode 1 van de serie. Daarin maken we kennis met vier kinderen die een mysterieuze ontdekking doen op hun schijnbaar veilige thuisplaneet.

Ze raken daarna verdwaald in een vreemd en gevaarlijk sterrenstelsel. De weg terug naar huis vinden, terwijl ze vrienden en vijanden ontmoeten, zal een groter avontuur worden dan ze ooit hadden verwacht.

Première


De premièredatum van Skeleton Crew is vreemd genoeg nog niet bekend. Oorspronkelijk was het bedoeling dat de serie nog dit kalenderjaar uit zou komen. Maar op het document in onderstaande tweet zien we staan 'januari 2024, bij benadering'. Het blijft dus nog even spannend.
Aanbevolen artikelen