search
De nerds uit 'The Big Bang Theory' deden veel gekke dingen, maar deze 3 acties waren echt next-level
Series / Nieuws

De nerds uit 'The Big Bang Theory' deden veel gekke dingen, maar deze 3 acties waren echt next-level

De nerds uit 'The Big Bang Theory' hadden vaak vreemde acties, deze 3 acties waren wel erg absurd.

The Big Bang Theory is een sitcom over nerds met een aantal flink eigenaardige personages. Met name de heren uit de serie Raj, Sheldon, Howard en Leonard wisten ons regelmatig te verrassen met de nodige bijzondere gedragingen en acties. Wij zetten de volgens ons de drie bizarste acties nog eens op een rij.

Sheldon en zijn kapper


Fans van The Big Bang Theory weten dat Sheldon nogal wat autistische trekjes heeft en er slecht tegen kan als alles niet precies gaat zoals hij wenst. In seizoen 5 was het tijd voor een bezoekje aan de kapper. Eén probleem: zijn kapper lag in coma.

Sheldon zocht echter geen andere kapper maar ging met een schaar langs bij zijn kapper en probeerde, terwijl zijn kapper in coma ligt, toch een knipbeurt van hem te krijgen. Nogal een bizarre actie als je het ons vraagt.

Sheldon de stripper


In de aflevering 'The Pants Alternative' staat Sheldon op het punt om een prijs te ontvangen, maar hij is zo nerveus om het podium op te gaan dat hij besluit eerst flink dronken te worden, met alle gevolgen van dien.



De dronken Sheldon betreedt het podium en misdraagt zich met racistische grappen, vage wetenschappelijke liedjes en talloze beledigingen. Uiteindelijk staat hij zonder broek op het podium en de volgende dag treft hij zichzelf, tot overmaat van ramp, in deze bedenkelijke staat aan op het internet.

De Parkeerplek


Deze ruzie tussen Sheldon en Howard, die begint als één van hun vele nutteloze ruzies, loopt nogal uit de hand. Howard besluit vervolgens om in te breken in Sheldon's appartement en gaat naakt op Sheldons favoriete plek op de bank zitten.

Sheldon pakt hem terug door naakt plaats te nemen in Howards auto. De heren laten zich behoorlijk meeslepen en leggen het gelukkig uiteindelijk gewoon weer bij.

TBBT


Zin om deze bizarre scènes te zien? Je kan The Big Bang Theory streamen op HBO Max





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen